Mit tegyek, ha a babám náthás?
Figyelt kérdés
3,5 hònapos kisfiam náthás lett sajnos. Folyik az orra,köhög ès lázas volt. Tudnátok nekem ajánlani valamilyen homeopátiás szert,ami enyhìthetni a náthát? Nem nagyon szeretnèm gyògyszerekkel tömni a picit.2014. okt. 6. 16:46
1/13 anonim válasza:
Én baby luff krémet vettem a hátát kell bekenni 3 nap alatt rendbe jött 3 hós kortól lehet használni
2/13 anonim válasza:
allium cepa
3gólyot feloldani 1dl vízben és azt itasd vele félóránként egy kávés kanállal
műanyag kanalat és poharat használj hozzá !
gelsenium lázra szintén 3 golyó
mellette sok folyadék /ha szopizik akkor tedd mellre többet
orrszívás
de a legfontosabb h vidd el orvoshoz !
nem otthon kísérletezz
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Gyògyszertárban kapható?
2014. okt. 6. 16:55
4/13 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál. Lázcsillapìtást ès orrszìvást javasolt.
2014. okt. 6. 16:56
5/13 anonim válasza:
Babyse luft balzsam csak 6 hónapos kortól használható. Vegyél tengervizes orrspray-t. Nekünk Afrin baby van, gyorsaz
6/13 anonim válasza:
Bocsi, előbb elküldtem. Szóval gyorsan megszüntette az orrdugulàst.
7/13 anonim válasza:
mind a két szer alap szer ált minden gyógyszertárban van ahol tartanak homeos szereket
8/13 anonim válasza:
Legalább korrekt doki és ahol nincs gond, nem akar begyógyszerezni. Nem lesz itt semmi gond. Mi csak homeopátiát használunk, de pusztán orrfolyásnál még azt sem. Ha nagyon köhögnek, akkor szoktam beavatkozni. :)
9/13 anonim válasza:
jaa
ez lemaradt :
CH 12 vagy CH 15
mert h nem mindegy a potenciál !
10/13 anonim válasza:
hmm orrdugulásra jó még a fiziológiás só pici feloldva vízben és azt cseppenteni az orrába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!