Babám orra közvetlenül orrszívás után is szörcsög. Másnál is így van? Ez normális, mert náthás?
Figyelt kérdés
Pedig jön ki valamennyi váladék de akkor is tovább szörcsög. Mi a "titka" a hatékony orrszívásnak? 5. napja náthás egyébként és 8 hós.2012. szept. 24. 13:00
1/7 anonim válasza:
Nálunk is így van, szívhatom 30 percig is az orrát, akkor is szörcsögni fog.
Mivel közben sír és üvölt (ki nem tenné?!?!), így azzal is váladékot termel.
Én Gripp Heel-t vettem a lányomnak, amit 30 ml vízben feloldok (egy kapszulát) és megitatom vele.
2 napja adom neki reggel és este, de már semmi baja nincs. Pedig 3 napja kezdődött minden.
Egyébként ez egy homeopátiás szer.
2/7 anonim válasza:
Nasivin baba orrspray. Kiporszívózom, majd befújom neki, és kap levegőt, nem folyik tovább, és azt sem hallani hogy fent tele lenne még neki!
3/7 anonim válasza:
Igen, ezt mi is tapasztaltuk, az orrszívástól valahogy megindul a váladék. Igen, ez normális. Rendszeresen kell szívni akárhányszor.
4/7 Kiki01 válasza:
Nekünk is ez van, akkor én is megnyugodtam:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 24. 16:14
6/7 anonim válasza:
Szerintem először fújass, és azután szívj. Mondjuk én még nem vagyok anya, de van egy kistestvérem. Legalább is én így olvastam. Ja, és arra nagyon vigyázz, hogyha vér is jön a pici orrocskájából a válladékkal együtt (elnézést, ha kicsit undorítto), akkor azonnal hagyd abb, és csak egy óra múlva próbálkozz. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!