Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 hónapos babám náthás lett?...

2 hónapos babám náthás lett? Mit adhatok neki?

Figyelt kérdés

Hétvége van,így doki kilőve.

Láza nincs,most reggelre köhécsel,tüsszög és a torka tele lehet valamivel,mert szörcsög.Orra egylőre nem folyik.

Így reggel 5 kőrül jó a kedve.

Mit adhatok neki esetleg szerintetek?

2014. márc. 15. 04:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit ne adj neki! Gyakran szívd az orrát.
2014. márc. 15. 05:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az elsö irta.mi egy honaposak vagyunk,ugyan ez van,tegnap voltunk dokinal,orcsepp es orrszivas
2014. márc. 15. 05:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes, akkor azt cseppents bele orrszívás előtt-után, ha nem akkor tengerisós orrspray ugyanígy.
2014. márc. 15. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
A mi babánk 4,5 hós és most náthás először. Megijedtem én is, elmentünk dokihoz, de csak a tengeri sós orrsprayt és orrszívást mondta. Azért köhög, mert lecsorog az orrából a cucc és irritálja. Egyébként a miénk is jó kedvű a köhögés sem zavarja, köhög és alszik tovább. Az viszont lehetséges, hogy kevesebbet fog enni pár napig, de ez normális.
2014. márc. 15. 07:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
2014. márc. 15. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Fél ampulla oscillococcinum pici vízben feloldva, nekünk csodákat tett. Két nap után nyoma sem volt. Üvegpohárban, műanyag kanállal oldódjon fel. Szívni csak kaja előtt és ha már nagyon muszáj. Én euphorbium orrsprayt használok mindig, szépen megfogja a váladékot. Doki mondta ezeket.
2014. márc. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!