Kislányotoknál volt olyan, hogy babaúszás után sárga hüvelyi vagy húgyúti folyása volt? Mert arra gondolok ott szereztünk be valamit tegnap, és kicsit lázas is volt a drága.
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 16:35
1/6 anonim válasza:
Sose értettem, olyan pici gyereket közös, klóros fürdőbe minek visz valaki....szegénykém, most szenved a szülő hüülyesége miatt, mert biztos viszket neki, meg fáj a pisilés...
2/6 anonim válasza:
Istenem... mert talán egészséges és a gyerek megtanul úszni?!:D
Amúgy vidd el orvoshoz.:) Bár gondolom már elvitted.:) Hogy van most?:))
3/6 anonim válasza:
Na ne mondd már, hogy egy babának olyan húdeegészséges meg annyira kell egy közfürdő!
Úszni megtanulhat pár évvel később is, amikor már kicsit erősebb és nem szed össze mindent.
4/6 anonim válasza:
Rengetegen járnak babaúszásra. Nem tehet róla hogy most a baba ezt szedte össze. 2#
5/6 anonim válasza:
A klór és az aktív oxigén fertőtleníti a vizet. Az úszópelus pedig szigetel,elvileg nem megy be semmi. Emiatt nem szabad megfosztani a babát ettől az élménytől. Az sem mindegy,hogy mikor szokja meg a vizet. Szerintem a kutya-macska a lakásban,pláne ha nyalja is a babát,na az sokkal gázabb,mint a medence.
6/6 anonim válasza:
Se kutya-macska nyalogatása, se klóros medence nem való babáknak. Én biztos nem tenném ki hüvelygombának, lázas betegségnek, csak azért, h már most megszokja a vizet. Majd megszokja ovis-iskolás korában, mikor már szerzett a közösségben egy kis védettséget.
Minket sem hordtak a szüleink babaúszásra, mégsem érzem úgy, h "megfosztottak" az élménytől. Persze, biztosan szuper, meg trendi dolog, csak milyen áron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!