Gabi86 kérdése:
Náthás lett a lányom vigyem orvoshoz? Szívjátok még az orrát?
Figyelt kérdés
15 hós2014. szept. 26. 18:47
1/4 anonim válasza:
Ha csak náthás és más baja nincs akkor azzal nem kell vinni orvoshoz,vegyél neki orrsprayt.Az enyém (22 hós) is most náthás meg picit köhög de más baja nincs,adok neki köhögésre valót,meg fújok az orrába:)
2/4 anonim válasza:
Én nem vittem most,kicsit taknyol és hurutosan köhög,de azt sem vészesen.Oviba nem megy,de orvoshoz sem vittem csak majd egy igazolásért ha már teljesen jól lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.porszívózzátok az orrát?
2014. szept. 27. 02:43
4/4 anonim válasza:
1 es vagyok,én nem mert pont eltűnt amivel szoktam szívni az orrát,de nem porszívós volt hanem csak sima,így most csak törölgetem az orrát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!