Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ilyen esetben levinnétek...

Ilyen esetben levinnétek orvoshoz?

Figyelt kérdés

4 éves kislányomnak vasárnap óta folyik az orra és a délutáni alvás után úgy ébred, hogy 37,5-38,2 között van a testhőmérséklete, ami 2-3 óra alatt visszamegy normálisra. 38,2 csak tegnap volt. Jó kedvű, eszik is.

Ha lázas, le szoktam vinni, de most nem tudom, hogy várjak vagy vigyem0:-(

2014. júl. 29. 09:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Èn igy még tuti nem viszem le.

Láz ha csillapítható akkor 3 napig teljesen normális. Ez csak höemelkedés ami van neki, valami virusa van, és azért az emelkedett hömérséklet. Igyon sokat és még többet.

Ha szerdán délután is így ébred akkor menj le vele szerdán vagy csütörtökön orvoshoz.

Vagy ha magas csillapíthatatlan aza lesz, ha úgy érzde másképp viselkedik mint egy enyhén beteg gyerek, ha kiütései lennének, vagy olyan ami még mellé aggasztó.

Orrfolyással és höemelkedéssel nem rohangálok orvoshoz. Mondjuk az én orvosom úgy sem ad semmit, mert csak bakteriális megbetegedésre ad antibiotikumot.

2014. júl. 29. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!