Torokköszörülés 5 évesnél?
Figyelt kérdés
Kislányom egy ideje köszörüli a torkát.Azt mondja kell. :( Ha kérdezem mondja hogy valami zavarja a torkába ha kerreg ott érez valamit. Doki szerint csak tikkelés,figyelemfelkeltés.
De szerintem lehet sav probléma is,de érdekes módom nem mindig van.
Lelki oka is lehet habár rendes családba élünk,előfordulnak viták.Mint mindenhol.
Próbálom terelni a figyelmét,pl. játszótéren nem jellemző.De mese nézés közbe néha igen.
Érdekes most énekelve futkos é semmi kerregés. ;)
Valakinek van hasonló tapasztalata?
2014. aug. 21. 17:08
1/3 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs, de ötletként lehet esetleg lehet valami allergia is (szájpadlás-torok viszketés, enyhe duzzanat), főleg hacsak most pollenszezonban kezdte. Aztán gondolom a doki nézte a manduláját... illetve tán elmehettek megnézetni a fül-orr-gégészetre, nem csorog-e hátra titokban valami, ahelyett, hogy az orrán jönne ki. Reflux esetén meg szerintem az evések közben-után jelentkezne ez a tünet.
2/3 anonim válasza:
Én ebből a tikkre gondoltam egyből, van a családban tikkes kisgyerek. Ő is ezt csinálja .
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.most a figyelem eltereléssel probálkozom...
2014. aug. 22. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!