Mitől fájhat ennyire a 3 éves lánykám hasa?
Figyelt kérdés
Semmi előjel nélkül, kb. 1 óràja fájlalja a pocakját, kakilni sem tud. Hogy segíthetnék ezen? Más tünete nincs.
Köszönöm szépen!
2014. aug. 14. 16:35
1/7 anonim válasza:
amikor a babaán napokig nem székletelt és nyűgüs,sírós volt,a doki azt mondta,nem az, hanem a szelek okoznak hasfájást. el sem akartam hinni, mert be volt feszülve az egész pockja, gondoltam asok tejtől.
és mégis. amikor pukizott, olyan nyugodt lett :)
javaslom az Espumisant, mi azt használjuk, napi 3 szor
meg lehet rásegíteni, ha kicsit felemeled a pocakjához a térdét, vagy oldalra fordítva összegömbölyíted a babaát, persze nem akkor, amikor ívben megfeszül hátra, hanem vele harmóniában, valamikor segít kijönni.
3/7 anonim válasza:
most látom 3 éves a lánykád :)
szerintem akkor is a levegő szorulhatott be
4/7 A kérdező kommentje:
Nyár lévèn keveset eszik, 2 naponta szèkel, lehet, azèrt :) köszönöm :)
2014. aug. 14. 21:31
5/7 anonim válasza:
Az én lányom 4 éves, múlt héten ugyanez volt kb. 3 napig. Minden nap fájlalta a hasát. Elvittük ügyeletre, mert aludni sem tudott. Mivel nem volt kemény a hasa, meg semmi különöset nem érzett a dokinő, azt mondta, lehet, hogy valami vírus. Igaza lehetett, mert a hasfájás os napok után jött a köhögés. Most azzal szenvedünk:(
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj:( jobbulàst nektek!
2014. aug. 15. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!