Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mitől fájhat a nyaka? Úgy...

Mitől fájhat a nyaka? Úgy tartja a fejét, mintha elfeküdte volna a nyakát? Mivel kenegessem?

Figyelt kérdés

4 évesem tegnap délután óta ferdén tartja a fejét, és fájlalja, mint amikor az ember elfekszi a nyakát. Az óvónő csak ma reggel "szólt", hogy nem változott tegnap óta a fejtartása...A délutáni alvás után vették észre, hogy ferdén tartja....(Köszi, már mi is észrevettük...)

Közben náthás, köhög is.

Ma pl. azt mondogatta a fiam, hogy a Bogihoz hátrafordult, azóta fáj...

Már nem tudom, hova tenni dolgot. Esetleg tényleg csak elfeküdhette, vagy valami vírus okozhatja vagy netán huzatot kaphatott, de nem is voltak kint tegnap délelőtt.

Már mindenféle hülyeséget összeolvastam it a neten...agyhártyagyulladás, stb...

2013. dec. 5. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet az is, hogy hirtelen mozdította meg a fejét, és megrándult egy izom a nyakában. Én is szoktam így járni. Meg kell masszírozni, az általában segít.
2013. dec. 5. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
"azt mondogatta a fiam, hogy a Bogihoz hátrafordult, azóta fáj..." el is mesélte neked :) rossz mozdulat... meghúzódott neki... velem is előfordult már, nagyon rossz :/ bármilyen krémmel ami húzódásra, rándulásra jó kenegesd neki, meg igen...masszírozd... jobbulást!
2013. dec. 5. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
alólamkrémmel
2013. dec. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!