14 év alatti gyermek egyik szülőjének tényleg ingyenes a kórházi tartózkodás?
Sziasztok!
Anyósom mondta, de én nem így tudom, viszont nem találom a neten.
10 hónapos a kicsim, holnap kell vinnem dokihoz, hányás, hasmenés, kiütés, fogyás, stb. miatt, és valószínű, hogy bent tartják. Viszont bent akarok vele maradni, de momentán egy vasam sincs arra, hogy a kórházat fizessem. Amikor 7 éve voltunk bent a lányommal, akkor 3800ft/nap volt, és ezt most nem tudnám kifizetni.
Vagy lehet kérni, hogy csekken fizessem, és utólag befizetem?
Többször voltam a gyerekkel már kórházban,többnyire fizetős VIP szobában,úgy elviselhető.Amikor nem volt hely,akkor olyan körülmények között voltunk (igaz ingyen és bérmentve) hogy két hétig fostam annyira megviselt az egész,egy rohadt db undorító,koszos,sza.ros wc volt,nem az osztályon,az egész épületben !!!!!!!! Én azt hittem megkattanok.Alig takarítottak,a gyereket alig tudtam lefürdetni,magamat pláne nem,mert nem fogok olyan zuhanyzóba menni amit a full büdös mocskos koherók használnak,undorító.És valóban nem lehetett még nyugodtan sem elmenni wc-re mert nincs nővér aki tudnak vigyázni az én gyerekemre.
A gyereket is borzasztóan megviselte,és nem a kórház maga,meg a betegség hanem a körülmények.Csak nézem néha más fővárosi kórházakba játszószoba meg ilyenek vannak,meg a szülőnek ágy.Itt kapsz egy széket!
Csak akkor vidd kórházba a gyereket ha nagyon muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!