Rota vírus elleni védőoltást szerintetek érdemes beadatni?
Figyelt kérdés
Gyerekorvos és a védőnő javasolja, de feleslegesen nem szeretném "mérgezni" a babót.2014. júl. 17. 12:35
11/16 anonim válasza:
Igen, érdemes beadatni. Mindkét gyermekünk megkapta az oltást.
Amikor mi alig éltünk egy jó kis 39 fokos lázzal járó hányás-hasmenés miatt a férjemmel, akkor a gyerekek (akik akkor 8 és 27 hónaposak voltak) csak vigyorogtak rajtunk és nem kapták el, pedig nem tudtuk volna megakadályozni!
A nagymama, aki jött segíteni a gyerekek körül rögtön elkapta, úgyhogy utána ő fetrengett.
12/16 anonim válasza:
Sem a gyerekorvosunk, sem a gasztroenterológusunk, sem a férjem (orvos), sem a neonatológus ismerőseink nem javasolták, nem adattuk be.
13/16 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, itt része a kötelező programnak. Szerintem nem véletlenül.
14/16 anonim válasza:
Beadattuk, ennek ellenére kórházban kötöttünk ki a kisfiammal anno- több napig, infúzió stb.- egy másik rota törzsből kapott betegséget.
Így mi nem éreztük a védőoltás hasznát és ugyanolyan durva lefolyású volt az én kisfiamnál is, mint más szülő gyermekénél, aki elkapta és esetleg nem volt beoltva.
persze ez csak egy gyermek esete
15/16 anonim válasza:
Szia! Ez örök vitatéma. Két ismerősöm kisfia is megbetegedett. Az amelyik be volt oltva megúszta enyhe lefolyásúval a másik viszont nem kapta meg az oltóanyagot és borzalmas állapotban kórházban volt. Szóval én a környezetemben tapasztalt példák alapján döntöttem és beadattam.
16/16 anonim válasza:
Beadattam mindkettőnek.Azóta én háromszor szenvedtem végig hasmenős hányós betegséget,ők megúszták,nekem megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!