Ekcémás gyerekek szülei. Válaszolnátok pár kérdésemre?
Kislányom 4 éves. Fehér bőrű, szőke hajú. Nyaranta mindig kijött rajta melegkiütés, de most hétvégén nagyon csúnya lett a bőre. Doktornő azt mondta ekcémás, mert érzékeny a bőre. Az lenne a kérdésem, hogy mlyen sűrűn jött elő a gyermeketeknél és mi hozta ki? Mi mulasztotta el és mennyi idő alatt?
Köszönöm előre is a válaszokat és mindenkinek megy a zöld kéz!
Változó hogy mi hozza ki. Álltalában valamire érzékeny az ember. Ha nyáron ilyen a bőre lehet a naptól is, vagy a ruhába bele izzad és esetleg az öblitő vagy a mosószer bántja a bőrét. Én a tejtől vagyok ekcémás. A szteroidos krémek azonnal segítenek, de hosszú távon nem a legjobb megoldás. Rá kéne jönni mi okozza.
Nekem csak akkor jön elő ha tejes dolgot eszek, max egy hét alatt el is múlik magátol , de régebben amíg nem tudtam hogy a tej okozza szinte állandóan elocomot írtak fel rá, ami segített ugyan de mivel minden nap ittam a tejet igy nem nagyon voltam tünet mentes.
Köszi a választ!
A melegtől melegkiütése szokott lenni, ezt valószínű málna hozta ki :-(. Nem volt még ilyen :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!