Nagy baj ha 16 hónapos kisfiam 4* 5 ml nurofent kap 3*5 mk helyett?
Figyelt kérdés
11.5 kg2014. máj. 23. 22:14
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi 3*5 ml rosszul írtam
2014. máj. 23. 22:15
2/8 anonim válasza:
Lázas? Hát ha egyszeri alkalom, akkor szerintem nem lesz baja, de inkább más hatóanyagú gyógyszert adj neki, pl panadolt (paracetamol)
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs itthon màs 38.6 egy òralya vizes ruhazom 39- ről indultunk 20:20-kor most mértem 38.6 letelt a lázcsillapító ható idő de ma már kapott 3* 5 ml mmost kapná 4-re
2014. máj. 23. 22:25
4/8 anonim válasza:
annyit adj,amennyit a papírja enged. ha a láz nem csillapodik,irány a patika. ha nincs erre lehetőség,hívd ki az ügyeletet. azért előtte egy alapos hűtőfürdőt próbálj.
5/8 anonim válasza:
Hütőfürdőt próbáld meg. Engedj normál hőmérsékletü vizet, és fokozatosan lassan hűtsd le.
6/8 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk a hűtő fürdőn eredménytelen :( itt ügyeletes gyógyszertár nincs :(
2014. máj. 23. 22:46
7/8 anonim válasza:
6 óránkét 4 4,5 ml mehet.egy évesem ennyit kapott mikor lázas volt
8/8 anonim válasza:
Ha nem hat a lázcsillapító, addig kell hűtőfürdőzni, mîg le nem megy a láza! Ha 1 óra hűtőfürdő sem hat, akkor priznic.
Törölközőt hidegvízbe Mártod, kicsavarod, a mellkasába tekered szorosan, s ezt tartod rajta 10 percig, majd cseréled. Ezt csinálták a lányommal a kórházban, miután 2 adag, vagyis 8 óra után sem ment le a láza 38 alá. Ha tartósan 38 fok a láza, lázgörcs a vége!
Nem lehet több gyógyszert adni, a kórházban sem adnak többet, vagy töbször, hanem priznic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!