Nurofent belekeverhetek Humanába vagy kajába? Másképp öklendezik és kihányta?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nurofen kúp inkább?
2013. nov. 17. 11:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt kinyomja egyszerűen bármit próbálok már lefogom az ujjam a kis fenekébe van és kinyomja, ezért próbáltuk a szuszpenziót de megérezte az ízét és sugárba kihányta!!!!
2013. nov. 17. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem anno azt mondták, ne keverjem semmibe. Más gyógyszer? Algoflex baby, Panadol baby?
2013. nov. 17. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is kihanyja! Probaltam belekeverni tejcsibe de ki érzi az ízét! Kúpot úgyszintén kinyomja! Mindig újra és újra bedugtam a popsijaba ameg bennt nem maradt! Milyen idős? 1es vagyok
2013. nov. 17. 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Most eteti apa egy fél csokis humanába belekevertem és eszi!! a lényeg hogy ne fájjon neki, ééés megette:):)

tehetetlennek érzem magam ne keverjem semmibe de ugy kihányja a kúpot kinyomja és sír közbe feszül remeg:(

1éves volt most nov.1jén ÉS ÖMLIK A NYÁLA!!!!!!!!

2013. nov. 17. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:

jó lesz így is. amúgy meg a gyomrában keveredik össze mással...

amúgy mekkora és mi a baj?

2013. nov. 17. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:
1éves múlt most nov.1.jén jön a foga!! ömlik a nyála nem akar nagyon enni a keze állandóan a szájába!! 8foga mér kint van most jönnek a rágók és gondolom az mivel nagyonn jobban feszíti!!!a héten volt higabb széklete is de nem olyan mint a vírusnál hogy napi 5-8 hanem a napi 1 -2 kaki !!
2013. nov. 17. 12:18
 8/9 Nememlékszem ***** válasza:
Nekünk a gyerekorvos adta a tippet, hogy a Nurofent is, antibiotikumot is joghurtba keverjem, úgy nem hányja ki. Nekünk bejött, a joghurt tényleg jól semlegesíti az ízt. Én gyümölcsjoghurtba keverem.
2013. nov. 17. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!Lejebb is vitte neki jót aludt de így este felé megint kezdődik elölről:(
2013. nov. 17. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!