Biliztetés - más is öklendezik?
Kisfiam már ügyesen belekakil a bilibe, aminek nagyon örülök, dícsérem is érte nagyon - viszont nekem forog a gyomrom amikor meglátom a kakit a biliben, pláne amikor már érzem a szagát. Peluscserénél ilyen nincs.
De ma majdnem el is hánytam magam, nem sok kellett hozzá, és szerencse hogy kisfiam semmit nem vett belőle észre, nem hiányzik, hogy azt gondolja: undorító dolgot művelt.:(
De hogy tudnék úrrá lenni a fene kényes gyomromon???
Sajnos ezzel jár. :(
Legrosszabb élményem, amikor a pici lányom és a középső együtt fürödtek a kádban, és a pici hasmenéses lett, beterítette mindkettőjüket szó szerint.
Le kellett mosnom őket zuhannyal, közben leengedtem a vizet, de félig-meddig eldugult a kád.
A férjemnek kellett este kitisztítania, mert hiába mentem be 3x még délután, nem bírtam a lefolyót kitisztítani.
Amúgy nem vagy várandós? Mert olyankor szokott ez katasztrófa lenni.
POnt azt akartam Én is kérdezni, hogy nincs-e baba a pocakodban?
Engem sosem zavart a biliztetés és a vele való "macera" , de amint várandósan elértem a 8 hetes időszakot onnan végem lett, egészen a 18.hétig. Hánytam is mint a lagzis kutya minden alkalommal ahányszor kakilt a fiam akár bilibe akár wc-be. Iszonyatos volt, de szerencsére ahogy jött ez az egész úgy ment is.
Úristen, ne ijesztgessetek...
4 hónapos a másik kisfiam, most nagyon nem tervezünk újabb terhességet!:)
De pont most tervezünk venni egy szűkítőt, mert nagyon érdeklődik a wc és a környéke iránt a nagyfiam!:))
A kádas sztori...huhh...nagyon durva lehetett, de sajnos nekem is fel kell készülnöm hasonlókra azért.:)
bevallom őszintén, én a pelenkától is kész voltam, amikor laza volt a széklete (állandóan laza volt a sok rosttól) volt hogy egyfolytában öklendeztem :(( a wc szűkítő a megoldás! :)
nekünk egy olyan sztorink volt, hogy amikor a védőnő legelőször kijött, megnézte a baba altestét, és a kisfiam azzal a lendülettel belefo..tt a tenyerébe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!