Mi okozhatja egy két hetes csecsemőnél azt, hogy állandóan hasfájása van, vigasztalhatatlanul sír (akár 5-6 órán át is, csak az evés idejére függeszti föl), és csalánkiütések jelentek meg a testén?
Na, végre megnyugvás van. A Pregomin helyett a Peptit eszi, és most már kevesebbet sír, nem szenved. A kiütésekről pedig kiderült, hogy csak pelenka kiütések.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
a tápszert cumiból kapja, és megszokta a könnyű hozzájutást. ez volt a barátnőmnél is, ahol a kórházban "elrontották" a babáját. aztán megmakacsolta magát, és nem adott a gyereknek cuclit, csak a mellét. igaz, volt pár sírós nap - neki és és a kicsinek is, de ma már csak és kizárólag szopizik a gyerek.
még nem lenne késő. ha mondjuk csak egy kicsit megpróbálnátok így csinálni, nem könnyű, tudom, egy idő után rájönnétek, hogy nem is olyan nehéz.
el kell olvasni a tápszer összetevőjét, mielőtt vitába száll e téren valaki. az én babám kizárólag anyatejes, de én elolvastam a tápszer összetevőket is.
kívánok nektek jó egészséget, és kevés sírást :) és kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!