Nálatok is ez a helyzet? 4 és 2 éves gyerekem van. December eleje óta állandóan betegek. Lázasak felváltva, náthásak, köhögnek. Egy halom gyógyszert megettek, sajnálom őket. Kapnak vitaminokat is. Már teljesen kivagyok
Fél évvel fiatalabbak a gyerekeim, de dettó. Tavaly sem volt vasegészségük, de amióta oviba jár a nagyobbik, egyszerűen katasztrófa. Most épp hörghurutjuk van, bő egy hónapon belül másodszorra szednek antibiotikumot. Ismerős ajánlott nekünk valami iszonyatosan drága hiper-szuper multivitamint, azt állítja, hogy az ő gyereke azóta nem beteg soha, hogy azt issza, hát nekünk nem jött be. Egy hete nem voltak már a levegőn, egész nap tévét néznek, mert legalább addig sem szenvednek aktívan, de ömlik a takony az orrukból, kegyetlenül köhögnek, a nagyobbik láza minden éjjel felment közel 40 fokig. Ma éjjel nem, most a kicsinél kezdődött ugyanez.
El vagyok keseredve, rossz nézni, ahogy szenvednek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy én is mindig elkapom tőlük, és tök betegen virrasztani a két beteg gyerek mellett elég idegörlő.
Ha vigasztal ugyanez van nálunk is:( 3 és másfél évesek és még közösségbe sem járnak, mégis:(
Én is totál beteg vagyok+ ezek a fárasztó éjszakák, soha nem lesz már vége??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!