Mit csináljak a herpesszel? Egyre durvább.
Nekem is az ótvar jutott először az eszembe, de a láz is (belső láz főként) kicsaphatta a kis száját. A folyadékot valahogy próbáld belediktálni, mert a kevés pisi nagyon nem jó jel, szerintem kezd kiszáradni. Én bevinném a gyerekosztályra, mert bőrgyógyász az csak a tünetet kezeli de nem gyógyul a herpesz gyorsan.
Mivel a szája nagyon fáj neki, vegyél elő nurofenes vagy algoflexes adagolót, folyadékot felszívsz vele, mondjuk célozz meg két óránkét 2dl-t, sok idő lesz, de azzal be tudod neki adni. A lányom más miatt nem akart inni, már kórházban voltunk, amikor közölték, ha nem iszik, 1napos infúzió minimum. Bent kértem egy adagolót és 2óránként keltettem inni. Én ezt tanácsolnám, kemény lesz, nehéz de muszáj! Mielőbbi javulást nektek, írj majd, hogy hogy alakultatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!