Hány éves koráig büntetnéd a gyereked kicsit durvább bulizási szokásai miatt?
kicsit durvább: be szokott rúgni bulikor, mikor kicsit, mikor jobban.
16 éveset nyilván fegyelmezel, de egy 25 évesnek nem mondod, hogy na most nem mész jópár hétig sehova.
szóval hol a határ?
Ha a saját lakásába/albérletébe megy haza a saját rezsijét önállóan rendezve és a maradékból bulizva, akkor nem szólok bele.
Ha még itthon lakna, akkor 25 évesen se takarítanám a rókáját utána.
18 éves koráig lenne a büntetés, utána már hova büntessem?! Alap, hogy a hányást feltakarítja maga után. Az meg hogy mennyire részegedik le, az ő dolga, nem én leszek rosszul másnap. :)
Én most leszek 25, kicsit érdekes lenne, ha anyu megbüntetne akár miért is... (Főleg mert férjnél vagyok, 2. babánkkal kismama...)
Engem sosem büntettek meg azért mert berúgtam. Úgy gondolom hogy elég büntetés az saját magamnak is ha elterülök az utcán és beverem a fejem meg összehányom a ruhám. Nem sokat segít ha mondjuk nem tudom bezavarnak a sarokba.
Ez a "megbüntetni mert részeg" dolog nekem elég furcsa. Utólag megbüntetni, mert előző nap túl sokat ivott? Hát..
De persze én is osztom azt a véleményt, hogy akinél laksz, annak a szabályait kell követned. Ha szétvered részegen a szüleid házát, az nem okés. De az ha berúgsz és úgy mész haza, nem látok benne semmi meglepőt. A részegek is hazamennek, nem aludhatnak az utcán. És ez kortól független.
Off: 40 éves agglegény haver buli után hajnali négykor végigokádta a nappali szőnyegét. Az anyja sopánkodva tördelte a kezét, hogy jaj, kisfiam, miért nem annyit iszol, amennyi jólesik?
Mert nem adtál több pénzt, bazzeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!