A tévénézéstől epilepsziás lehet egy baba?
Figyelt kérdés
A védőnő mondta,hogy ne nézzen tvt mert epilepsziàs lesz.nem nézetem vele hanem làtja a kanapéról ha arra fordul.es persze nagyon érdekli.de ez tényleg ekkora baj?4honapos amugy.2014. ápr. 28. 16:58
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez butaság.
Persze nem kell egész nap a TV elé ültetni egy gyereket, de nem lesz epilepsziás attól, hogy látja a TV-t.
Ilyen hülyeséget.
3/6 anonim válasza:
Túlterheli az idegrendszerét a villódzás, nem tesz jót a babának.
4/6 anonim válasza:
Ez nem teljesen van így!
Az a lényeg,hogy epilepsziát válthat ki,a képenyö mozgása,különbözö szinü vibrálása,az arra hajlamos embereknél.
De egészséges egyénnél nem!
5/6 anonim válasza:
Nem. Ahogy a Bethesdás linkben is áll, az epilepsziásoknál válthat ki rohamot a tv, de attól senki nem lesz epilepsziás.
Viszont az igaz hogy túlterheli az idegrendszerét, és mivel mindent "készen" kap, nem fejlődik kellőképpen a képzeletvilága.
6/6 anonim válasza:
Szerintem lehet. Ismertem egy lányt, akinek mindig tv-nézés közben, vagyszámítógép előtt jelentkeztek a rohamok. Amúgy panaszmentes volt. Az orvos azt mondta, hogy kinőheti... Úgy tudom hogy egy idő után megszűntek a panaszai. De a monitor a pl. a szívrimusra is lehet rossz hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!