16 hónapos baba köhögésére mit vehetek neki?
Több helyen is olvastam,hogy nem érdemes antibiotikumot kérnem az orvostól,mert a legtöbb köhögéses betegséget vírus okozza. Főleg éjjel/hajnalban köhög, vagy ha napközben alszik.
A gyerekorvos most beteg, és nem szivesen viszem le betegrendelésre. Nincs láza, semmi egyéb.
Szerintem egy 16 hónapos köhögésére ne vegyél semmit. Én a homeóban nem hiszek, ha van kedved, próbáld ki a Stodalt, de nem gondolom, hogy bármi haszna lehetne. Nem írod, hogy hogyan köhög, felszakad, vagy száraz.
Nálunk most a 22 hónapos küzd köhögős vírussal, anno 10 hónaposan is volt egy hasonló vírusa, a férjem orvos, ő is azt mondta, hogy 2-3 napig várunk, hátha múlik, ha nem akkor elsőkörben köhögéscsillapító+köptető, ha nem, akkor kell az antibiotikum, hogy ne fertőződjön felül. Akkor elmúlt a sima köptetőktől, most azt hiszem, lassan kell az antibiotikum.
Szerintem ne kezelgesd látatlanban gyógyszerrel, vegyél neki esetleg hársfa teát.
Köszönöm a válaszokat.
Felhívtam a rendelőt.
Mondta az orvos,hogy nehogy levigyem, ha nincs láza és egyéb panasza, mert még betegebb lesz ha elkap ott valamit.
Orrsprayt kell vennem neki,valószinüleg azért köhög,mert lerakódott neki a váladék.
Ha Péntekig nem javul,akkor vigyem le,azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!