Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Te bevinnéd az ügyeletre a...

Te bevinnéd az ügyeletre a babádat ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az orvosnàl mert magas làza volt a kisfiamnak, 8 hònapos. Azt mondtàk hogy mandulagyulladàsa van. Kaptunk 2 féle gyógyszert és egy làzcsilapitõ kùpot. Tegnap éjszakàra szépen lement a láza viszont ma reggel 39,7 volt, adtam neki kùpot azóta 39,2 nél nem megy le jobban. Van valami amit tehetek még? Vagy vigyem be az ügyeletre? Nyűgös szegénykém, aludni sem tud.
2014. ápr. 26. 13:31
1 2
 11/17 Gabi86 ***** válasza:
?
2014. ápr. 27. 02:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Bevittük tegnap az ügyeletre mert 39,9 volt már a láza. Semmit nem csináltak vele csak egy másik fajta kúpot irtak neki hogy váltogatva adjam neki 3 óránként plussz a másik két gyógyszert adjam neki amit kaptunk. Meghallgatta a tüdejét, belenézett a szájába és megmérte a lázát... Azt mondta a doki hogy ha van más tünet, köhögés, hasmenés, rosszabbul van, nem eszik stb akkor vigyük be megint. Tényleg bosszantó hogy semmit nem tudnak vele csinálni, de reméljük hamar jobban lesz. Utolsó válaszoló babájának is jobbulást kivánok!
2014. ápr. 27. 10:43
 13/17 Gabi86 ***** válasza:
Köszi nektek is.
2014. ápr. 27. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:

A kicsik hiaba izzadnak de a lazat meg nem tudjak ugymond ezzel kezelni. Vagy nem is tudom h irjam. :-) pont rosszul csinaltad h bebugyolaltad. Ilyenkor nem szabad.

Hat kerdezo sajnos ez van. Ezert is irtam neked en is meg mas is h hiaba viszed be nem csinalnak semmit. De ha belegondolsz nem is nagyon tudnak valoban mit tenni.jobbulast a kicsinek.

2014. ápr. 27. 17:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Kerülje el:

Lázas gyermeke túlöltöztetését, mert ez gátolja a hőleadást. Így nemhogy csökkenne, hanem még tovább emelkedhet is a láza, még akkor is, ha semmilyen fertőzés nem érte.

2014. ápr. 27. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:

A pici babák még nem tudják úgy leadni a hőt, ahogy mi felnőttek. Félő, hogy túlhevül, ha lázas és bebugyolálod. Pont az ellenkezőjét javasolják ilyenkor a dokik: lázas kisgyereket szellősen kell öltöztetni, akár elég a pelus is, ha magas láza van.

Utolsó! Én nem vagyok doki, de anyukaként azt tanácsolon Neked, hogy ha új tünet van, mondjuk hányás, akkor bevinném az ügyeletre, vagy holnap a gyerekorvoshoz.

2014. ápr. 27. 18:16
 17/17 Gabi86 ***** válasza:
Köszönöm a lehetőséget.(off miatt írtam ezt)és a válaszokat amik nekem jöttek.voltunk ügyeleten.köszi neked is
2014. ápr. 27. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!