Te bevinnéd az ügyeletre a babádat ebben az esetben?
A kicsik hiaba izzadnak de a lazat meg nem tudjak ugymond ezzel kezelni. Vagy nem is tudom h irjam. :-) pont rosszul csinaltad h bebugyolaltad. Ilyenkor nem szabad.
Hat kerdezo sajnos ez van. Ezert is irtam neked en is meg mas is h hiaba viszed be nem csinalnak semmit. De ha belegondolsz nem is nagyon tudnak valoban mit tenni.jobbulast a kicsinek.
Kerülje el:
Lázas gyermeke túlöltöztetését, mert ez gátolja a hőleadást. Így nemhogy csökkenne, hanem még tovább emelkedhet is a láza, még akkor is, ha semmilyen fertőzés nem érte.
A pici babák még nem tudják úgy leadni a hőt, ahogy mi felnőttek. Félő, hogy túlhevül, ha lázas és bebugyolálod. Pont az ellenkezőjét javasolják ilyenkor a dokik: lázas kisgyereket szellősen kell öltöztetni, akár elég a pelus is, ha magas láza van.
Utolsó! Én nem vagyok doki, de anyukaként azt tanácsolon Neked, hogy ha új tünet van, mondjuk hányás, akkor bevinném az ügyeletre, vagy holnap a gyerekorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!