Náthás csecsemő (5 hónapos) hason vagy háton aludjon?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 22:23
2/8 anonim válasza:
Ahogyan eddig is aludt és tud aludni. Az én fiamat például hiába próbáltuk háton altatni, kínszenvedés volt, úgyhogy hason altattuk, úgy aludt mint a bunda.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Szóval ilyen esetben nincs semmi megkötés, hogy ha bedugult az orra akkor nem szabad hason altatni?
2014. ápr. 13. 22:44
4/8 anonim válasza:
Nincs ilyen. Aludjon úgy, ahogy tud.
5/8 anonim válasza:
Az enyém is pont öt hónapos és most jöttünk ki a náthából. Hason és háton is szokott aludni, de azt vettem észre, hogy most jobban aludt hason. Ha háton feküdt ,annyira eldugult az orra,hogy nem kapott levegőt és felsírt.
6/8 anonim válasza:
Dehogy van ilyen... Egyébként sincs.
.Oldalt fekve a csípője miatt nem aludhatna
-Háton aspirálhat
-Hason ha van rá hajlama 1-4 hónapos kora között a vagus reflex által leállhat a légzése
Tehát lebegnie kellene. A valóság pedig az, hogy hason a legjobb altatni a gyereket. :)
7/8 anonim válasza:
Esetleg emeljetek meg a kisagy egyik felet vmivel. Es ugy aludjon haton.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Hát igen. . A kis szörcsögő hason alvó. Picit megemeltem fejrésznél a matracát, hátha.. Első baba. Még minden nagyon új :)
2014. ápr. 15. 05:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!