Melyiket adjam alváshoz Fenistill cseppet vagy inkább a Spiropentet?
Ma hál istnnek a 1.5 éves lánykám is el kezdett taknyazni ,tök jó miért is ne maradjunk ki a takonykórból!
És a C vitaminon meg orröblítés kiszíváson kívül nem szoktam mást csinálni , meg estére adok neki hogy jobban kapjon levegőt pl Fenistill cseppet vagy Spiropentet viszont ez utobbiból még 2 adag van !!
Ti melyiket szoktátok adni?
Szia!
Fiam asztmas es kruppos is, az a baj, hogy a spiropent nem takonykorra valo! Ez horghurutra valo!
Kb ugy csinalsz egy egyszeru orrfolyassal mintha rogton antibiotikummal tolnad ot?
Fenistil jo a kohecselesre ha allergias jellegu!
Amugy homeosok kozt van pl az oscilococcinum az kicsik is kaphatjak! De ha csak orrfolyasos arra nasic orrspray es sok szivas valo! Meg a c vitamin, de azt adod is! Gyogyszert nem kene szerintem!
Azért adnám mivel már ezerszer adtam és már tudom az adagot is ,meg nem egy morbid komoly gyógyszer hogy ne adhassam magamtól amugy meg nővér vagyok !!
Ja a védőnő is mondta hogy ilyeneket nyugodtan adhatok magamtól is!!
Nyilván nem akarok rosszat a saját gyerekemnek!!
Calcimusc 2 ampulla van itthon de semmit nem szokott segíteni amugy ,baby luufom van az se ér semmit sem!!
Nasivint fujtom most be hogy lefektettem ,!
Köszönöm
Köszi kedves utolsó!!
Csak az a baj hogy ezeket adva is pár nap után kezdődik a makacs köhögés , láz stb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!