Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Melyiket adjam alváshoz...

Melyiket adjam alváshoz Fenistill cseppet vagy inkább a Spiropentet?

Figyelt kérdés

Ma hál istnnek a 1.5 éves lánykám is el kezdett taknyazni ,tök jó miért is ne maradjunk ki a takonykórból!

És a C vitaminon meg orröblítés kiszíváson kívül nem szoktam mást csinálni , meg estére adok neki hogy jobban kapjon levegőt pl Fenistill cseppet vagy Spiropentet viszont ez utobbiból még 2 adag van !!

Ti melyiket szoktátok adni?

2014. ápr. 9. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Spiropentet hörghurutkor kaptuk mikor alig tudta abba hagyni a köhögést. Fenistil cseppről nem tudok véleményt mondani viszont a calcimusc náthára nagyon jó!
2014. ápr. 9. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyiket sem jutna eszembe adni, ha az orvos nem mondja. Spiropentet akkor kellett szedniük, amikor hörghurutjuk volt, és le volt tapadva a váladék a tüdejükben, mert ez hörgőtágító. Ha az orrdugulástól nem tud aludni, lefekvés előtt csöpögtess az életkorának megfelelő Nasivint, és egy fél óra múlva szívd le. Ha meg a köhögéstől, úgy tudom, a Baby Loof-ot jó a hátára kenni.
2014. ápr. 9. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam asztmas es kruppos is, az a baj, hogy a spiropent nem takonykorra valo! Ez horghurutra valo!

Kb ugy csinalsz egy egyszeru orrfolyassal mintha rogton antibiotikummal tolnad ot?

Fenistil jo a kohecselesre ha allergias jellegu!

Amugy homeosok kozt van pl az oscilococcinum az kicsik is kaphatjak! De ha csak orrfolyasos arra nasic orrspray es sok szivas valo! Meg a c vitamin, de azt adod is! Gyogyszert nem kene szerintem!

2014. ápr. 9. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért adnám mivel már ezerszer adtam és már tudom az adagot is ,meg nem egy morbid komoly gyógyszer hogy ne adhassam magamtól amugy meg nővér vagyok !!

Ja a védőnő is mondta hogy ilyeneket nyugodtan adhatok magamtól is!!

Nyilván nem akarok rosszat a saját gyerekemnek!!

Calcimusc 2 ampulla van itthon de semmit nem szokott segíteni amugy ,baby luufom van az se ér semmit sem!!

Nasivint fujtom most be hogy lefektettem ,!

Köszönöm

2014. ápr. 9. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó!!

Csak az a baj hogy ezeket adva is pár nap után kezdődik a makacs köhögés , láz stb!!

2014. ápr. 9. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Már bocs de ha nővér vagy és tudod az adagolást is akkor miért kérdezed meg ezt?
2014. ápr. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!