SOS! Mit csináljak a 15 hós lázas babámmal?
mérd a lázát rendszeresen, de ezért nem kell felébreszteni, hagyd aludni, az is segíti a gyógyulást
ha feljebb menne, akkor jöhet a hűtőfürdő, de az is elképzelhető, hogy teljesen leviszi a kúp a lázát, ebben az esetben én szoktam rajtuk pizsomafelsőt cserélni, mert csurom víz lesz. Ehhez sem ébrednek fel.
nálunk az orvosok nem is foglalkoznak 38,4 alatt a gyerekkel és azt hajtogatják, hogy ha majd tartosan (3 napon keresztül) 38,4 felett lesz, akkor menjünk vele orvoshoz.
multkor elvittem a gyereket ovodába, szoltam az ovonöknek, hogy 38,2 körül a höje a gyereknek, azok mosolyogtak, hogy oké, persze, majd ránéznek..figyelnek rá, és ha feljebb megy felhivnak telefonon. hazahoztam a gyereket, megmértem a lázát, 39,9 volt..hivtam az orvost, válasz: adjak neki kupot, folyadékot, ha 3 napig lázas lesz, vigyem be hétfön hozzá. (ez Franciaország..nem aggodják tul a dolgokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!