Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lazas a kisfiam. Mit csinaljak?

Lazas a kisfiam. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
kisfiam 6,5 honapos. 38,5 °C a laza, eddig meg nem volt beteg. Adtam neki lazcsillapito kupot. Mit csinaljak még? Borogassam?

2014. jan. 6. 02:45
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Ez még nem annyira vészes, de figyeld folyamatosan és mérd a lázát. 39 fok felett a legjobb a hűtőfürdő. Kegyetlen, szegényke üvölteni fog mint a sakál, de ez a leghatásosabb.

Azért ebből bármi lehet, az is, hogy hajnalra 40 fok láza lesz, de az is, hogy ennyi volt az egész, esetleg még egy kis hőemelkedés másnap.

2014. jan. 6. 03:26
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Hogy van a kicsi? Ha leviszi a lázát, ne borogasd. A kúp az gyors és hosszú ideig hat. De vidd le ma mindenképpen orvoshoz.
2014. jan. 6. 06:05
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. szerencsere most nincs laza, de mindenkeppen folhivom az orvost, mert az apja lazas.
2014. jan. 6. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
A hideg és a váltakozó ( hideg, meleg) füdő jót tesz. Én is lázas vagyok most. Este anyuék mindig felkeltenek és el kell mennem letusolni. Olyankor kicsit le megy a láz. Meg lázcsillapítót szedek, azt hiszem Algoflex... De nem biztos hogy így írják...
2014. jan. 9. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!