Miért kell a 7 hetes kisfiamat összezárni fertőző gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Büdös vizelet miatt jöttünk be a kórházba a babával. Itt minimális baktériumot találtak a vizeletében. Azt mondták hogy húgyúti fertőzés és 7 napos antibiotikum kúra kell neki szóval befektetik. Eleve nem értettem hogy ez miért kell. Otthon is tudom adni neki a gyógyszert. Lázas sem volt, eszik rendesen. Ami kiakasztott hogy összezártakminket egy csomó fertőző gyerekkel helyhiány miatt. A szobában pl vírusos hasmenéssel kezelik az egyik babát. Szerencsétlen egyfolytában visít, ordít. Az én fiam egy percig nem tud nyugodtan aludni. Én sem. Két nap alatt azt is sikerült elérniük hogy teljesen elapadt a tejem a sok idegtől és kialvatlanságtól. Itt minden szopit mérni kell. Feladat a szoptatás amit meg kell csinálni és hanem eszik szerintük megfelelően a gyerek, infúzióval fenyegetnek. Szerintetek rossz anya leszek ha saját felelősségre otthon gondozom tovább a gyerekem? Amúgy azóta is tünetmentes...2014. márc. 9. 03:30
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az lett a vége, hogy vasárnap délelőttre én is rosszul lettem. Hánytam és ment a hasam illetve 39 fokos lázam lett. Tegnap délelőtt meg egyszerűen kidobtak emiatt a kórházból, a gyereket nem engedték haza velem. Most egy rokon vigyáz rá benn mert még mindig rosszul vagyok. Szívem szakad meg hogy így elválasztottak egymástól.
2014. márc. 11. 04:59
12/15 anonim válasza:
Sajnálom.:( Összeszedted valamelyik gyerektől. Igyál pálinkát, fertőtlenít, bár a nagyján túl lehetsz.
13/15 anonim válasza:
"Tegnap délelőtt meg egyszerűen kidobtak emiatt a kórházból, a gyereket nem engedték haza velem."
Ezt azert józan paraszti esszel fel lehet fogni, nem? Hasznodat nem vennék az osztályon, ellenben lábalatt lennel.... A gyereket meg evidens, hogy nem engedik haza, ha az anya fertőző beteg.
14/15 A kérdező kommentje:
Persze, de akkor is rohadt nehéz. Mindezt el lehetne kerülni ha nem stadionokat építenénk meg egyéb hasznos dolgokat hanem mondjuk normális gyermekkorházakat, ahol normálisan el lehetne különíteni a fertőző és nem fertőző gyerekeket és nem vajmi kevés pénzért 24 órákat folyamatosan robotoló orvosok vannak. Egyszer talán jobbak lesznek a körülmények. Addig pedig ezt kell tűrni!
2014. márc. 12. 11:52
15/15 anonim válasza:
Azt képzeld el, hogy nálunk most építettek milliárdokért egy új szárnyat. Hova rakták a koraszülött osztályt? A fertőző mellé, és csak úgy mehetsz be a koraszülöttre, ha előtte végigmész a fertőző osztályon. A hab a tortán, hogy a múltkor helyhiány miatt át kellett szállítani pár csecsemőt másik városba, amelyik meg már oda sem fért el, azt befektették a sima gyerekosztályra, ahol pl az én kisfiam konkrétan egy köhögő prüszkölő gyerekkel volt egy szobában. Egyszerűen felháborító az egész. Biztos, hogy nincsen gyereke annak, aki ezt kitalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!