Miért kell a 7 hetes kisfiamat összezárni fertőző gyerekekkel?
Pedig én lehet, hogy hazavinném. Beszélj a dokival, mondd meg, hogy az antibigyók beadására visszamentek, de otthon akartok lenni, a tejed is elment, baba se tud nyugodtan pihenni, tünetek nincsenek. Ha bármi baj lenne, azonnal mentek vissza. Felénk van olyan lehetőség, hogy ugyan bent fekvőnek számít, de ha jónak látják, hazaengedik a beteget. Csak mentőt nem lehet hozzá hívni. (Debrecen)
Még a hányós-hasmenéses lányomat se tartották bent egy percnél se tovább a szükségesnél, sőt.
2-es vagyok. Nem gond, hogy lepontoztatok érte, akkor is vállalom a véleményemet. Nem egyszer-kétszer voltunk már a klinikán több napot is, és nem véletlenül mondtam azt az opciót. Egyik alkalommal 5 napon keresztül napi 2x kapott vénás antibiotikumot a lányom, úgy jártunk be. Ők ajánlották fel, akkor még nem tudtam, hogy van ez a lehetőség. Persze volt egy szóbeli megállapodás, meg ha vidékiek lettünk volna, nem engedik. Mindenkinek jobb így, hamarabb is gyógyul. Nyilván ha egy kicsi lehetősége is ott van, hogy rosszabbul van, lesz, nem vinném haza, de azért ez se állapot, ami jelenleg fennáll.
De volt egy másik eset. 4 nap, 7 infúzió. Úgy engedtek ki minket feltételesen, hogy kifelé az udvaron majdnem hányt. Mégis jobb volt így, mert itthon hamarabb regenerálódott. És senkinek nem kívánom, hogy napi 24 órában több napon keresztül a széken ücsörögjön a kiságy mellett. Úgyhogy ha van rá lehetőség, én az orvossal konzultálva igenis hazavinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!