Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ilyenkor a kicsi is elkapja?

Ilyenkor a kicsi is elkapja?

Figyelt kérdés

Nagylanyomtol elkaptam egy orrfolyos-kohogos valamit. Meg szoptatom az egy honapos hugicat.

O ezaltal elkaphatja (anyatejbe bekerul a virus) vagy vedve lesz?

2014. febr. 25. 01:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Védve lesz, mert nem a vírus, hanem az antitest megy át.
2014. febr. 25. 06:45
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos elkaphatja. Az anyatejtől védve van valamennyire, de nem 100%-ban.
2014. febr. 25. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Elkaphatja, ugyanúgy mintha nem szoptatnád.
2014. febr. 25. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkapja, azt nem az anyatejtől fogja, az anyatejbe nem kerül bele a vírus.

Nálunk szeptemberben kezdte a fiam az ovit, hugi október közepén született. A nagy minden nyavaját hazahoz az oviból. Hugi az elején mindent el is kapott. Pedig kizárólag szoptattam. Most 4 hónapos a pici, és most először nem lett ő is taknyos a bátyja után.

Szerintem ennyi idő kellett, hogy valamennyire feltöltődjön a kis szervezete, és elkezdjen dolgozni a bacik ellen.

2014. febr. 25. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért kevesebb esélyjel, a tej antitesteket termel, de sajnos el is kaphatja, de nem olyan esélyjel, mintha tápszeres lenne. Bízzunk a legjobbakban.
2014. febr. 25. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. A pici sajnos elkaphatja, sajnos tőlem el is kapta :( Eddig még semmit nem kapott el a nagyoktól, én sem soha, talán 20 éve voltam utoljára beteg, de ez a mostani vírus legyőzött bennünket. Abban bízom, hogy a szopi miatt könnyebben legyőzi majd, mert mennek az ellenanyagok a tejben.
2014. febr. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!