Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy könnyithetném meg az...

Hogy könnyithetném meg az éjszakáját?

Figyelt kérdés

3 éves fiam megfázott. Nem lázas, nem fáj semmije de iszonyat taknyos..egésznap 20 percenként szivtam az orrát.

Most elaludt de legszívesebben felébreszteném mert látom hogy nyeli álmában a torkán lefolyó váladékot..és szörcsög..olyan rossz hallgatni is..hát még neki milyen lehet..

Az sem megoldas ha ébresztgetem óránként és porszívóval mászok rá..

Lehet vmit csinálni hogy jobb legyen neki? Ti ébresztgetnétek vagy várjam meg mig magától felébred ha zavarja?

2014. febr. 22. 21:47
 1/4 lcs ***** válasza:
kicsit polcold alá a fejét, úgy valamivel jobb, mert nem tud annyira visszafolyni a takony, és próbáljon oldaltfekve aludni. nekem is sajnos a 4 éves lányom ilyen szokott lenni, nem szoktam felébreszteni, csak ha már hallom, h nagyon nyugtalankodik. sóoldat-orrszívàs-nasivin-egykèt korty víz-tentizés :)
2014. febr. 22. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Hat en polcolnam de budos bogar pozban alszik..seggel az egnek..mindig visszafordul..pedig mar 2szer "kiparnaztam"..

Orrsprayt azt nem engedi..fenyegetessel vagy igeretekkel raveszem barmilyen gyogyszer bevetelere..barmire..ugy megtudom dumalni hogy a vegen maga kerje a kupot is.:) de az orrspray a mumusa..pedi

2014. febr. 22. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Most hanyt..szegenykem.. tenyleg nincs mit tenni? Valaki??
2014. febr. 22. 23:27
 4/4 lcs ***** válasza:
uh, hát az orrspray jó lenne, legalább a sóoldatos, mert az nagyon tutin fellazítja a taknyot. valószínüleg a hányás is attól volt, hogy lenyelt egy csomó taknyot, és az kavarta a pocakját :( főleg reggel kéne spray, mert éjszaka nagyon be tud sűrűsödni a takony reggelre, és ha nincs leszívva alaposan, akkor arcüreg/közèpfül gyulladás lehet belőle :( a nasivin mdg segítene kicsit kidugítani h jobban tudjon aludni.
2014. febr. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!