Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek a védőnő, mint...

Szerintetek a védőnő, mint foglalkozás elismert, hálás szakma?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
5-ös, a miénk is bejelentés nélkül jön, mert nem köti időhöz a látogatásait. Ha valahol minden ok, akkor 20 perc alatt végez. Ahol gond van, ott egy órát is simán eltölt. Nem csak a baba érdekli, tőlem mindig megkérdezi, hogy én hogy vagyok. És rengeteget számít, mert - főleg az első időkben - kb. ő volt az egyetlen, aki rám nyitotta néha az ajtót (nem olyan régóta élünk itt, még nem alakult ki baráti kör, férjem dolgozik, keveset van itthon). Ergo, mikor reggel elindul, fogalma sincs, hogy 5 vagy 20 helyre jut-e el. Hogy jelezzen előre? Nem sértődik meg, ha nem vagyunk otthon.
2014. febr. 9. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azért is van ez a sok rossz vélemény, mert minden védőnő szinte már mást tanul. A régi rendszeresek nem tudnak elvonatkoztatni a régen tanultaktól, nem tudják felvenni a lépést az új ismeretekkel, az újaknak semmi tapasztalatuk, aki meg ér valamit az nem ezt a szakmát választja pont a rossz megítélés, az egységes képzés (+ továbbképzés idősebbeknek) és a förtelmes fizetés miatt.

És van az az 1-2% aki hivatásának tartja ezt, nem zavarja az alacsony fizetés, és mindemellett jól végzi a munkáját.

2014. febr. 10. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy jelezzen? Ez komoly? Reggel bemegy a munkahelyére és szépen felhívja azt akihez menni akar. Nem becsonget amikor épp altatom a babát amire persze rögtön felkel és nem piheni ki magát. Vagy épp közös családi eseményekre állít be. Felháborító bunkóság! Ja és az első védőnő érdekes mindig tudod telefonálni hogy nem e zavar....
2014. febr. 11. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, az enyém nem csönget, kopog. Igaz, nem kertes házban lakunk. Volt már, hogy észre sem vettem, hogy ott volt, pedig a lakásban voltam.

Egyébként előre bejelentve is jöhet alvás alatt, és akkor is csönget, nem?

2014. febr. 12. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!