Nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Kikészít az anyám. Most érzem azt, hogy teljesen betelt a pohár. Lényeg: betegek lettünk a férjemmel és legnagyobb igyekezetünk ellenére sajnos elkapták a gyerekek is, muszáj szívni az orrukat. Mikor meglátta, teljesen felháborodva, elővéve a diktátor stílusát leszúrt, hogy miért porszívózom az orrukat, mert ezzel kiszippanthatom a gyerek agyát, ugyanis a takony az agyból lecsorgó váladék. Ő sem porszívózta az én orromat, mert már 9 hónaposan nagyon szépen ki tudtam fújni. (3 szor volt arcüreggyulladásom kisgyerekként...) Ilyen hülyeségekkel zsibbaszt. Hiába magyarázom neki, hogy az orrszívóval nem tudok kárt tenni a gyerekek agyában, nem bírja felfogni. Legyetek szívesek és erősítsetek meg ebben, hogy az orra alá dughassam, hogy téved.
2014. febr. 9. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
óh az én anyámnak is diktátor stílusa van. tőmondatban visszaválaszolok és csinálom tovább úgy, ahogy én gondolom, meg ahogy az összes szakember javasolja. ha ilyen, bármit az orra alá dughatsz, akkor se győzöd meg. de téged azért megnyugtatlak: az orrszívó porszívó hasznos találmány és nem jön ki tőle a gyerek agya :)
2014. febr. 9. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
szia :) Inkább keress olyan weboldalt ahol árulják ezeket, vagy konkrét leírás van róla, hátha elolvassa és megérti , bár kétlem. A kisfiamnál is használtuk az orrszívó porszívót és az agya a helyén maradt :) Pedig én elég sokszor használtam rajta, sőt még magamon is kipróbáltam hogy milyen erővel szív és nekem sem szippantotta ki az agyam :) Valamint tudtommal az orr váladéka sem az agyból lecsorgó váladék, de javítsatok ki ha nincs igazam .
2014. febr. 9. 12:32
 3/5 anonim válasza:
Nem tökmindegy, hogy anyuka mit mond? Elengeded a füled mellett és kész. Nyilvánvalóan hülyeség, hogy kijön a gyerek agya az orrszívástól, ezen kár felhúznod magad.
2014. febr. 9. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem az észérvek már ott megdőltek,h anyukád szerint a "takony az agyból lecsorgó váladék"

Engedd el a füled mellett vagy mutasd meg neki,h mi okozza az orr váladékozását: [link]

2014. febr. 9. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
igen neked van igazad ,ne törödj az ilyen nyilván valo hülyeségekel.
2014. febr. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!