Most akkor meggyógyult?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves kora óta tejfehérje allergiás.Mindig minden vizsgálata negativ volt,de ha tejterméket evett,pár orán belül görcsölt a hasa,és nagyon hasmenése lett.Most igy volt még decemberben is,azért adtam neki mert a doki a gasztron mondta hogy probáljunk azért neki mindig valami tejeset adni hogy lássuk a reakciokat.

Most január végén kórházban volt egy 3 napos terheléses vizsgálat,amikor is minden nap tejet kellett innia és megfigyelték.Ott semmi reakcioja nem volt,nem hogy hasmenés,de még széklete sem.

Lehetséges hogy egy honapja nem birta,é ennyi idő alatt kigyogyult belőle????

2014. febr. 3. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nagyon fura.. Én nem hiszem, hogy így csettintésre ez elmúlik. Erre csak megint az idő fog választ adni.
2014. febr. 3. 08:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Félek h mégse mult el teljesen,de tünete nincs....és hülyén éreztem magam a kórházban mert ugy jött ki mint ha hazudnék,pedig nem.

Igy viszont nem kaphat az oviban sem tejmentes étrendet.

2014. febr. 3. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:

És azóta otthon hogy van? Otthon sincs rosszul?

A kórházban nem kapott mellé biztosan gyógyszert?

2014. febr. 3. 08:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem kapott gyogyszert,itthon nem panaszkodik,max. néha,de azota sincs szilárd széklete,de ezt még nem nevezem hasmenésnek.
2014. febr. 3. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor várj, és készíts bizonyítékokat. vedd fel kamerára, ahogy fáj a hasa, meg a székletét is. És járj a doki nyakára. Nálunk a családban lisztérzékenység van, és van egy fórum, ahol az egyik gyerek LÉ. és apukának is vannak tünetei, de minden eredménye negatív. Diéta hatására jobban van. Van olyan, hogy rejtett gluténérzékenység. Ezt csak azért írtam le, hogy járj utána, a tejnél hogy van, annyira nem vagyok képben.
2014. febr. 3. 09:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)

nekünk is a diéta hatására volt csak jobban..sokszor volt hogy egy ideig "birta" a tejes dolgokat,aztán ugymond telitödött a szervezete,és akkor ujra elöjött nagyon durván.....most is sztem ez lesz nála....

2014. febr. 3. 09:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor kell visszavinni, amikor nagyon szarul van. Ha felhívod a kórházat, és nagyon akadékoskodsz, akkor felveszik egyből az osztályra, nem kell hónapokat várni.
2014. febr. 3. 09:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez lesz nagy valoszinüséggel...én se tudok jobbat...
2014. febr. 3. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem kisgyerekkoromban ugyanilyen tünetekkel tejcukor allergiám volt. (Laktóz intolerancia) Ha egy ideig nem kaptam tejet, tejes dolgokat,(kifli, párizsi, májkrém, csoki és még kismillió étel, amit nem gondolnál is tartalmaznak laktózt) akkor kis mennyiségben utána bírtam, aztán hirtelen hasmenés, hasfájás, hányás. Csak azért írom, mert tejfehérjét írtad és lehet, hogy arra is tesztelték, de a tej más összetevőjére is lehet allergiás. Amúgy én 14 éves koromra gyógyultam ki, 10 év diétázás után. Ma már mindent eszem, iszom.
2014. febr. 3. 09:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolso:aki tejfehérjére allergiás,az minden tejszármazékra az,szoval ebbe a laktoz is beletartozik.volt kilégzéses vizsgálat is,gondolom ismered,ez is negativ lett nála....
2014. febr. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!