Kisfiam 2 hete influenzás volt, de meggyógyult v. mégsem?
Figyelt kérdés
Akkor köhögött fájlalta a torkát, most még mindig folyik az orra. Általában átlátszó váladék ürül tőle, de reggel meg van mikor napközben is sűrűbb jön. Szerintetek mit csináljak? Vigyem vissza a dokihoz? VAgy ez még normális?2013. ápr. 17. 17:55
1/6 anonim válasza:
Nem normális. Kifeküdte rendesen? Értem ezalatt... ha az én lányom beteg a szabály: ahány napot volt lázas, annyit még +-ban otthon marad és pihen. Adjál neki 6-8 g C vitamint meg ACC200-at, az nagyon jó a váladék feloldásban az arcüregnél orrnál is. Én otthon tartanám szigorú pihenéssel és esetleg lássa a doki is.
2/6 anonim válasza:
6-8 g C vitamint ??????
ezt biztos elírtad.. 6-8 g az 6-8000mg még felnőttnek is rengeteg!
3/6 anonim válasza:
Nem írtam el! Semmi baja nem lesz tőle. A lányom szerintem kb. 10 éve nem szedett antibiotikumot, hál istennek a gyerekorvosunk is gyógyszerellenes (józan határokon belül). C vitamint általában 1000 mg-ot kap, de ha beteg simán kapja a 6-8 g mennyiséget, utána persze megint vissza.
4/6 anonim válasza:
Ha nem iszik eleget( min 3 l folyadék/nap),mert nem tud ügyesen okozhatsz neki vesehomokot, követ.. vigyázz!
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem bizonyította senki, hogy C vitamintól lehet vesekövet v. homokot kapni. A családban mindenki eszik nagy dózisú C vitamint én csak úgy szoktam 2-3 g-ot (betegség nélkül is) bevenni, de anyum pl. rákos, ő 6 hónapon keresztül kapott naponta 20.000-25.000 mg-ot vénásan, most meg 2-3 hetente 10.000 mg-ot és nincs semmi baj a veséjével.
6/6 A kérdező kommentje:
2 éves még, közösségbe nem jár. Pihent sokat, főleg amikor lázas volt. Gyerekeknek való rágótablettát kap (Forever), és én is hallottam, több gyerekorvostól is, hogy a C-vitaminnal óvatosan, mert vesekövet okoz (nem 1-2 napon belül, hanem amikor a szervezet "besokall" ) .
2013. ápr. 17. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!