Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kórházakban kevő részlegen...

Kórházakban kevő részlegen szerintetek van wifi?

Figyelt kérdés
Műteni fogják a lányom és nem tudom,hogy mese ügyben hogy készüljek.Csomó fent van neten és ott tudnánk nézni nem tudom mennyit töltsek le neki.
2014. jan. 26. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy vezeték nélküli eszközöket megengednek orvosi műszerek közelében, van amikor még a mobilt is ki kell kapcsolni. pl. pacemakert ne zavarhassa meg.
2014. jan. 26. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs ingyen Vifi!
2014. jan. 26. 09:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Erről nem beszélt a doktornő akkor rákérdezek tőle pénteken. Én is gondoltam,hogy nincs csak megkérdeztem hátha. Megy a zöld kéz.
2014. jan. 26. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Tölts le amennyit tudsz, meg vigyél mesekönyvet, színezőt, kártyát és akkor tuti elég lesz.

Gyors gyógyulást!

2014. jan. 26. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A férjem orvos, sehol nincs náluk a klinikán wifi a betegek számára elérhetően, és máshol sem volt még, ahol az országban jártunk.

Természetesen egyébként nem zavarja a pacemakert és az orvosi eszközöket, akkor egy pacemakeresnek nagyon kellene vigyáznia, hogy hová megy. :) Meg általánosságban véve van a kórházaknak, de csak az orvosok érhetik el... Gondolj bele, hogy mi lenne, ha mindenki egyszerre nézne filmet youtubeon...

2014. jan. 26. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor biztosan viccből írják bele az ÖSSZES használati útmutatóba, hogy NE HASZNÁLJON telefont/wifit kórházakban, benzinkutaknál, repülőgépen... Beleértve a wifi-t, Bluetooth-t, mobilhasználatot.

Nyilván a modern pacemakereket nem zavarja meg, de ki tudja régen miket gyártottak, biztos azokat sem. Amúgy a mikro is a wifi frekvenciáján rezeg, ami biztos van a nővérszobában, konyhában, de az le van árnyékolva. Mondjuk ez más tészta.

Épp most halt meg egy híres hekker, - pár nappal az előtt a konferencia előtt- ahol előadta volna, hogy a pacemakereket hogyan kell távolról manipulálni és akár leállítani!!!

Ez nem vicc:

"Barnaby Jack a héten mutatta volna be, hogyan lehet embert ölni orvosi eszközök feltörésével."

[link]

2014. jan. 26. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismétlem... WIfi az ITO-n is elérhető a kardiológián. Szóval ott is van.
2014. jan. 26. 17:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönóm szépen a válaszokat.
2014. jan. 28. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!