Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Angliai kismamik! Szajpeneszre...

Angliai kismamik! Szajpeneszre mit használtok?

Figyelt kérdés
5hetes kislányomnak már a tej meglatszik a nyelvén. Anyósom egy hét múlva jön mo-rol.hozassak inkább otthoni ecsetelot,Vagy van valami jó itt is? Hol szereztetek Be?

2014. jan. 21. 23:35
 1/3 Reniimage válasza:

sajnos nem nagyon ismerem a betegséget, de érdemes megkérdezni az orvost... vagy esetleg kórházban, ott még sokkal részletesebbek is, és úgy tudom, legtöbb esetben azonnal raknak rá valamit, utána ajánlanak gyógyszert rá :)

én angliában élek, már voltam kórházban, de nekem a herpeszemet azonnal lekezelték, majd mondták, hogy "ezzel kenegesd, amíg el nem múlik", és 1 hét alatt gyönyörűen elmúlt :)

2014. febr. 10. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
menj el a gp-hez o ad a babanak ecsetelot. ha szoptatod neked meg kremet. ha esetleg neked nem adna kerj. ha tapszeres a baba szak ecsetelot fog adni.
2014. febr. 12. 11:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. márc. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!