Mit használtok 3 éveseteknél akkor, ha be van dugulva az orra, de nincs mindig váladék?
Én vettem Nasivin orrsprayt, ami kimondottan gyerekeknek van. Mondjuk a lányom nem bírta, marta a nyálkahártyáját, vérzett is. Szóval nála az nem vált be.
Amúgy Nasonexet használunk, napi 1x este, mert nincs váladék, de nem kap levegőt. De ezt allergológus írta fel, mert nagy valószínűséggel allergiás.
Az én 3,5 éves kisfiam sem kapott zöld náthára antibiotikumot.Legutóbb viszont be volt dugulva az orra és nem jött le neki semmi, meg már a mandulája is kicsit piros volt (se hőemelkedés, jó étvágya volt,nem köhögött,tehát nem látszott betegnek) kapott antibiotikumot.És nem is bánom,mert most a csoport 2/3-a hiányzik ugyanilyen okok miatt.És ebből könnyen lett volna mandulagyulladás.
Amit én adtam most amiatt h.lyének néznél,de a hagymaszagolás volt ami bevált.Adtam nasivint,sterimart, sós vizes orrcseppet,calcimuscot, cetirizin cseppet.Megszagolta a kisfiam 2x a hagymát, és 2!! percen belül szólt,hogy tele van az orra.Ezt többször eljátszottuk és megindult neki.Hihetetlen,de a hagymához köthető,mert utána éjszaka kapott az orrán levegőt,amit előtte az orrsprayk miatt nem,pedig erre való.
Az hogy hőemelkedése is volt az más,bújkálhat benne valami.Köhög?
A hagymatea is jó.
Zöld,sürü váladék az nem játék!Ott már bakteriáls fertőzésről beszélünk!
Erre nagyon jó az antibiotikumos orspré,Neomisin a neve,doki írja ki!Kérjél ilyet sürgősen,nagyon jó!
Ja igen a hagyma is nagyon jó,ha nem akarja szagolni akkor tedd a déli alvása latt be a szobájába!Vagy még én olyat is szoktam,hogy fürdés közben forró kamillát viszek be a fürdőszobába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!