Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelitek a hisztit 4...

Hogy kezelitek a hisztit 4 éveseteknél?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudom ,hogy ez hiszti-e vagy mi ... Jó gyerek de ha valamire nemet mondunk akkor teljesen kifordul magából ! Ma például nem játszhatott a gépen (neki való ) ügyességi játékon ,mert rondán viselkedett erre odajött és belém csípett .. Nem jellemző rá és az sem ,hogy a kenyeret mérgében a földhöz vágta ! Mit tegyek ?
2013. nov. 6. 18:51
 1/4 gömbicica ***** válasza:

engem a 3 éves unokám "akasztott" ki tegnap. anyuka azt mondja, hogy most ezt a korszakát éli.

hát nem tudom. rég voltak az enyémek kicsik.

a szitu az volt, hogy elvette apujától a telefont, mikor vissza akarta kérni, bedobta az ágy mögé.

persze apa nem igazán dijazta. olyan orditást rendezett mint a szamár. tátott szájjal jajongott, orditott. legszivesebben elporoltam volna a fenekét. beállitottam a sarokba, nem sokáig birta, se ő, sem mi.

aztán apa elment vele bohóckodni a hálószobába a nagy ágyra.

hát ez pofánbaxása a dolgoknak. nem?

2013. nov. 6. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Verd meg. Ha o is csipked megerdemli.
2013. nov. 6. 19:05
 3/4 gömbicica ***** válasza:
nahhhh nálunk van cifrább helyzet az ikrek egyike az harap!!! de elég gonoszul!!! ilyen hülye szokást felvenni!!!
2013. nov. 6. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is kiakadtam ! Veréssel sokat nem érek .. Valami bünti lesz szerintem !
2013. nov. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!