Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák, Apukák! Akiknek a...

Anyukák, Apukák! Akiknek a gyermeke mostanában került közösségbe. Nálatok is így van? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Kislányunk 3,5 éves, szeptemberben kezdte az ovit. Azóta volt már 4x beteg, abból 2x antibiotikumot kapott. Erre számítottam. De arra nem, hogy mi, a szülei is állandóan betegek leszünk. Akiknél így volt, mikor erősödött meg a kicsi és a Ti immunrendszeretek?
2014. jan. 20. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, hogy nálunk is ez megy. Hazahozta a hányás-hasmenést. Oviban kétszer hányt, itthon még kétszer, és délután 5-kor már vígan evett. MI a férjemmel két napig fetrengtünk....De elkapunk tőle mindenféle légúti megbetegedést is. A skarlátot szerencsére megúsztuk, csak a picin jött ki.
2014. jan. 20. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
óóó az első év az úgy telt,hogy rengeget volt beteg. mi ritkán kaptuk,el de a kisebbik rendszeresen..
2014. jan. 20. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
nálunk a bölcsi után azt hittem túl vagyunk a nehezén, de nem. Az oviba újra kezdődött az első évben a kínlódás, 2 hetente betegségek, mi is szülők is. Gondolom az első év kell a megerősödésre és a megszokásra.
2014. jan. 20. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
igaz mi külföldön lakunk, de nekünk a doki azt mondta , hogy szedjen gyerekeknek való multi vitamint és tényleg jó volt. Mi egyből minden megfázást össze szedtünk, majd jött a skarlát.. aztán a skarlát még egyszer ( igen a doki is hüledezett meg mi is ) meg még egyszer megkapta ezt csak gyengébb verzióba .. szóval elkezdtük szedni a multivitamint és azóta kutya baja szerencsére. Pedig az én kisfiam kicsi kora óta elég beteges volt.
2014. jan. 20. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :-).

Őszintén szólva ez meglepett, hogy mi is mindent elkapunk :-(. Én most éppen tüszős mandulagyulladással vagyok itthon, közel 40 évesen. Eddig max 2x voltam beteg egy évben, most szeptember óta 1-1 olyan hetünk volt a párommal, amikor épp semmi bajunk nem volt.

Akkor úgy számolok, hogy legalább ez az év így fog eltelni :-(

2014. jan. 20. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a bárányhimlőt kaptam el a gyerekektől, egy élmény volt felnőtt fejjel...

De ahogy a korábbi válaszoló írta, a hányás hasmenéssel mi is így jártunk, péntek este az egész család az ügyeleten kötött ki, én szombaton fel sem bírtam emelni a fejem az ágyból a kicsiken meg már semmi nem látszott, katasztrófa...

2014. jan. 20. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen a párom mióta ismerem 15 éve nem sokat volt beteg, a gyerek még el sem kezdte az ovit, még itthon volt, de a párom is elkapott tőle mindent. Nálunk is fosós hányós vírus agyerkőcök két hányás közt jól voltak, kb. 6-8 óra alatt lezajlott a nálunk, a párom 2 napig szinte a Wc-ben lakott.
2014. jan. 20. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is, ment a kéz :-).

Fosós hányos még nem volt a lánykámnak, de akkor felkészítem magam, hogy mi is el fogjuk kapni valószínűleg :-(

2014. jan. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!