Milyen szövődmények lehetnek, ha egy óvodást bevisznek közösségbe hurutos köhögéssel, sárgás orrváladékkal?
Láza nincs.Szüleinek dolgozni kell. reggel este adnak neki kanalast.Orrspray, orrszívás.
Talán napközben fújatják vele az óvónők az orrát, mert a gyerkőc nem igazán szól, hogy ki kellene fújni.
Az óvónőnek kellene legyen annyi esze, hogy hazaküldi a gyereket azzal aki ilyen betegen behozta.
A gyereket sem lehet csak úgy- hiába óvodás- lepasszolni, mert dolgozni kell.
Persze, h dolgozni kell, de mikor gyermeket szült, arra nem gondolt, hogy lesznek ilyen esetek is? Nem értem.
Én egyfelől megértem, hogy fontos a munkahely, viszont az nagyon nem tolerálom, hogy az én gyerekemet összefertőzik, ami miatt nekem is otthon kell maradnom, és megvenni a gyógyszereket, immunerősítőket egy rakás pénzért.
A kruppos, asztmás gyerekeknél meg kiváltképp nem mindegy, hogy miket szednek össze egy ilyen gyerektől.
Mondjuk azon is csodálkozom, hogy adnak erre egészséges igazolást, meg,hogy átveszik az óvónők.
A sárgás orrváladék bakteriális fertőzést jelent, nagyon nem okos dolog közösségbe vinni.
Az óvónő ha észreveszi, joggal hazaküldheti a gyereket, vagy eleve reggel nem is engedi, hogy otthagyja a szülő.
Sajnos nagyon sokan csinálják azt, hogy reggel begyógyszerezik a gyereket, hogy ne vegye észre a pedagógus, hogy beteg, persze csak kiderül, mert a gyerek kóvályog egész nap.
Így megy át az egész csoporton minden fertőzés, mert sok szülő így gondolkozik, hogy ha más is beviszi betegen a gyerekét, ő se hagyja otthon.
Ez nagyon nagy felelőtlenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!