Mit tegyek, ha HIV pozitiv a babám?
Figyelt kérdés
Szülésem után nemsokkal kicsit megromlott a házasságunk, ekkor sajnos volt a férjemnek egy félrelépése. Légyszi ne itéljetek el érte de hosszas huzavona után végül megbocsátottam neki, kemény munkával rendbetettük a házasságukat. Az a baj, hogy most hónapokkal később felbukkant a lány akivel megtette és közölte hogy AIDSes. Természetesen azonnal elmentünk egy szűrésre aminek az eredményére egy hetet várnom kell (azt hiszem életem leg idegtépőbb 1 hete lesz). Igazából már nem is érdekelne h fertőzött vagyok csak a babám ne legyen az, akit végig szoptattam...:( Ezerszeresen is elviselnék bármilyen betegséget ha ezzel őt megmenthetném. Segitsetek! Irjatok vmi biztatót, kétségbe vagyok esve!2014. jan. 16. 09:37
21/35 anonim válasza:
ócska piti bosszú. Felesleges idegelned magad.
22/35 A kérdező kommentje:
Ha mást nem is, azt már tuti elérte, hogy a férjem azt mondta, hogy soha többet, még csak bottal sem piszkálna meg senkit...:P
2014. jan. 16. 10:50
23/35 anonim válasza:
22 Látod, vannak ilyen libák, akiknek lehet köszönni, hogy a műsoruk által a későbbiekben nyugodt kis életet éljetek:D
24/35 anonim válasza:
A pasinak meg bocsáss meg, hisz pasiból van és nagy az asszonyok köténye, sok mindent elrejt, +van egy pici gyereket, éljétek boldogan nyugiban a kis életeteket.A hibákból meg tanulj, és akkor a férjed hálás lesz.
25/35 anonim válasza:
jó nagy marha vagy,hogy megbocsájtottál ennek a férfiak szégyene embernek..
26/35 anonim válasza:
Én alapból azzal kezdtem volna,hogy mutasson már egy hivatalos papírt a hölgyemény, amin rajta van,hogy ő AIDS-es!
Reméljük,hogy egy rossz bosszú az egész!
27/35 anonim válasza:
Én felhívnám a "kishölgyet", hogy legyen már olyan kedves és mutassa meg a szűrési eredményét. Elmagyaráznám neki, hogy mennyire gázos a szitu a baba miatt, hátha akkor kiderül, hogy csak kamuzott, és megmentheted magad 1 hét szenvedéstől.. Ennyire csak nem lehet kegyetlen, hogy ilyennel szórakozzon, ha ismeri a körülményeket.. Nagyon szorítok Neked, el sem tudom képzelni, min mehetsz keresztül...
28/35 A kérdező kommentje:
Elmentem egy gyorstesztre, és negatív lett. Megkönnyebbültem, de nem nyugodtam meg teljesen, mert ez a 4 héttel ezelőtti eredményt mutatja, és azért 4 héten belül is voltam együtt a párommal...De azért ez már jó hír...A párom majd hétfőn megy, akkor leszek igazán nyugodt ha ő is negatív lesz...Mindenesetre, ha csak egy hülye bosszú áldozatai vagyunk, akkor az jó hír, bár el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet valaki ennyire gonosz, hogy ilyennel viccel ott ahol picibaba van, ráadásul én és a baba semmit sem ártottunk neki...
2014. jan. 17. 12:23
29/35 anonim válasza:
Jaj de jó! Azért ez már egy fél jó hír! Kívánom, hogy a párodnál is minden rendben legyen.
30/35 anonim válasza:
Hál' Istennek, én is nagyon drukkolok nektek!
Ez azért már nagyon jó hír!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!