Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek, ha HIV pozitiv a...

Mit tegyek, ha HIV pozitiv a babám?

Figyelt kérdés
Szülésem után nemsokkal kicsit megromlott a házasságunk, ekkor sajnos volt a férjemnek egy félrelépése. Légyszi ne itéljetek el érte de hosszas huzavona után végül megbocsátottam neki, kemény munkával rendbetettük a házasságukat. Az a baj, hogy most hónapokkal később felbukkant a lány akivel megtette és közölte hogy AIDSes. Természetesen azonnal elmentünk egy szűrésre aminek az eredményére egy hetet várnom kell (azt hiszem életem leg idegtépőbb 1 hete lesz). Igazából már nem is érdekelne h fertőzött vagyok csak a babám ne legyen az, akit végig szoptattam...:( Ezerszeresen is elviselnék bármilyen betegséget ha ezzel őt megmenthetném. Segitsetek! Irjatok vmi biztatót, kétségbe vagyok esve!
2014. jan. 16. 09:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szurkolok, hogy egy elmebeteg csaj kitalációja legyen az egész.

Megírod majd az eredményt?

2014. jan. 16. 09:54
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csaj kamuzott, és csak bosszúból csinálta (legalábbis nagyon remélem) :(!

Azért ha meglesz az eredmény (ami remélhetőleg negatív lesz!), én is megszivatnám a csajt.

Tök komolyan közölném vele, hogy valóban pozitív lett az eredmény, ezért kezelésre kell járnotok, had kapjon ő is frászt egy kicsit.

Kitartást kívánok nektek!

Nagyon drukkolok nektek!

2014. jan. 16. 10:00
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem,hogy csak hazudott az a nő, drukkolok nektek,hogy ne legyen semmi baj!
2014. jan. 16. 10:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
A 12-es válaszolóval tök komolyan egyetértek!!! Kívánom a legjobbakat!!
2014. jan. 16. 10:04
 15/35 anonim ***** válasza:
.
2014. jan. 16. 10:05
 16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat...megirom majd az eredményt...
2014. jan. 16. 10:08
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Remélem semmi gond nem lesz. Után meg szívassátok agyon ahogy mondta az egyik válaszoló.
2014. jan. 16. 10:22
 18/35 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem akarok bosszút állni, mert a bosszú csak újabb bosszút idézne elő, és akkor sosem lenne vége ennek a rémálomnak..Őszintén szólva semmi mást nem akarok jelenleg mint túl lenni rajta, és örökre elfelejteni...:(
2014. jan. 16. 10:29
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értek egyet a bosszúval. Inkább felejtsétek el ezt a nőt, amin túl vagytok az egészen. A bosszúval csak az átélt szörnyűségekre emlékeztetitek magatokat.
2014. jan. 16. 10:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok neked,hogy minden rendben legyen!
2014. jan. 16. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!