Mit tegyek, ha HIV pozitiv a babám?
Figyelt kérdés
Szülésem után nemsokkal kicsit megromlott a házasságunk, ekkor sajnos volt a férjemnek egy félrelépése. Légyszi ne itéljetek el érte de hosszas huzavona után végül megbocsátottam neki, kemény munkával rendbetettük a házasságukat. Az a baj, hogy most hónapokkal később felbukkant a lány akivel megtette és közölte hogy AIDSes. Természetesen azonnal elmentünk egy szűrésre aminek az eredményére egy hetet várnom kell (azt hiszem életem leg idegtépőbb 1 hete lesz). Igazából már nem is érdekelne h fertőzött vagyok csak a babám ne legyen az, akit végig szoptattam...:( Ezerszeresen is elviselnék bármilyen betegséget ha ezzel őt megmenthetném. Segitsetek! Irjatok vmi biztatót, kétségbe vagyok esve!2014. jan. 16. 09:37
11/35 anonim válasza:
Nagyon szurkolok, hogy egy elmebeteg csaj kitalációja legyen az egész.
Megírod majd az eredményt?
12/35 anonim válasza:
Szerintem a csaj kamuzott, és csak bosszúból csinálta (legalábbis nagyon remélem) :(!
Azért ha meglesz az eredmény (ami remélhetőleg negatív lesz!), én is megszivatnám a csajt.
Tök komolyan közölném vele, hogy valóban pozitív lett az eredmény, ezért kezelésre kell járnotok, had kapjon ő is frászt egy kicsit.
Kitartást kívánok nektek!
Nagyon drukkolok nektek!
13/35 anonim válasza:
Nagyon remélem,hogy csak hazudott az a nő, drukkolok nektek,hogy ne legyen semmi baj!
14/35 anonim válasza:
A 12-es válaszolóval tök komolyan egyetértek!!! Kívánom a legjobbakat!!
16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat...megirom majd az eredményt...
2014. jan. 16. 10:08
17/35 anonim válasza:
Remélem semmi gond nem lesz. Után meg szívassátok agyon ahogy mondta az egyik válaszoló.
18/35 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem akarok bosszút állni, mert a bosszú csak újabb bosszút idézne elő, és akkor sosem lenne vége ennek a rémálomnak..Őszintén szólva semmi mást nem akarok jelenleg mint túl lenni rajta, és örökre elfelejteni...:(
2014. jan. 16. 10:29
19/35 anonim válasza:
Én sem értek egyet a bosszúval. Inkább felejtsétek el ezt a nőt, amin túl vagytok az egészen. A bosszúval csak az átélt szörnyűségekre emlékeztetitek magatokat.
20/35 anonim válasza:
Drukkolok neked,hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!