Vigyem Orvoshoz?
egy kép lehet segíteni. HA nem muszáj én nem vinném orvoshoz, mert sok most a beteg nehogy a váróban elkapjon valamit. Cumi nem sérthette meg? Nem lehet allergia?
Ha herpesz az sok idő 1,5-2 hét mire telejsen elmúlik.
Figyelek mindenképp!
Nem vagyok orvos, meg azért látatlanba főleg, viszont nem hiszem, hogy herpesz, mert az borzasztóan fáj!!! Biztos nem kacarászna ha hozzáérsz.
NEm baj ,hogy nem vagy orvos csak szükségem van olyanra aki tudja milyen a herpesz!:) Ez megnyugtató ha nem fáj neki nem valószínű ,hogy az. Allergia nem hiszem mert csak ott van neki az az egy pötty! Bocsi cicakakás az orra most kelt föl és gyorsan képet akartam szóval azt ne nézd :)
kicsit pirosabb neki mint a képen! Nagyon szépen köszönöm ,hogy válaszolsz és nem úgy mint sokan mások vidd orvoshoz vagy mi az ,hogy nem ismersz meg egy karmolást vagy egy herpeszt köszönöm a kedvességed!
Ez nem tűnik herpesznek! Inkább hámsérülésnek. Nem tudom lehet e ilyen piciknek de aloe verával a növénnyel és ne kivonattal próbáld kenni neki. Az hámsérülésre és herpeszre is jó. Viszont ha nem fáj neki, akkor lehet inkább békén hagynám.
Gyönyörű a kiscsaj szeme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!