Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen ételeket adjak a...

Milyen ételeket adjak a másfél éves hasmenéses kisfiamnak?

Figyelt kérdés

vasárnap óta hasmenésem van.

vasárnap voltam vele az ügyeleten.

ott azt mondták hogy adjak neki normaflort.azóta is adom neki.

tegnap voltam a háziorvosnál és ő azt mondta hogy nem kell semmit adni neki diétás ételekkel etessem.

vasárnap óta csak kekszet,babapiskótát,főtt krumplit, levest(amibe krumpli és répa volt.)evett.nem tudom még mit adhatnék neki enni.

2014. jan. 3. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jól esik a ropi meg a hasonló sós rágicsák. De amit felsoroltál azok nagyon jók, jobbulást a kisfiadnak.
2014. jan. 3. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
A Rossmann-ban lehet kapni kimondottan ilyen esetre való innivalót. A neve ORS 200 sárgarépa-rizs ital. Plusz recept nélkül kapható Smecta por a gyógyszertárban. Nekünk ez a kettő 1-2 nap alatt tökéletesen helyrehozta a dolgokat az egy éves kisfiamnál, pedig nagyon durva hasmenése volt. :-)
2014. jan. 3. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Piritós, tea, főtt krumpli, kekszek, alma. Én legalább i ezeket adtam neki nemrégen. Kockázott főtt krumplit kitettem tányérra, és nassolt belőle.

Normaflor is jó, de nekünk a Lactív baby sokkal jobb volt, csak ritkán kapni és elég drága. 7 ampulla 2500Ft körül.

2014. jan. 3. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A 6 éves kisfiam most lábal ki a hasmenésből,a doktornőnk áfonya lekvárt javasolt pirítóssal,ez bevált! Mellette probiotikum,én a Pro Kid-et adom,sok folyadék,ropi,keksz,alma,banán,főtt rizs párolt husival. Jobbulást!
2014. jan. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!