Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Másfél éves a kislányom, elég...

Másfél éves a kislányom, elég makacs láza van. A germicid mellé mit adhatok neki?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy más hatóanyagú lázcsillapítót lehet felváltva alkalmazni, csak nem tudom, a Germicid kúp mellé mit lehet. Jön a foga, nem is egy, 39°C után nagy nehezen lement 38,2-re. Kapott kúpot, majd hűtőfürdő, de még nem ment le neki és 8 óránál tovább nem marad ébren. Addig nem telik le a 6 óra.

2013. dec. 26. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
10 hobapos kislanyommal most ez volt detto en melle nurofen kupot vettem es uen is hutofurdo mef borogatas. Igy 3 orankent adhattam valtva a kupot. 38 ala ritkan ment igy is neki de mondta a gyerekdoki h ez teljesen jo. Szerencsere 2 nap alatt atment rajta utana meg egy jo nathat kapott el kohogessel. Abbol most kezd kilabalni.
2013. dec. 26. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha 39 fokig is felmegy a láza, akkor nem árt megnézetni egy orvossal, ugyanis csak fogzás ilyen magas lázat nem okoz! Elképzelhető, hogy van valamilyen fertőzése, nálunk fogzásnál rendszeresen vírusos torokgyulladás jött ki, aminek hatására általában mindig ilyen magas láza volt.

Nálunk ilyenkor Cataflam cseppet, Panadolt és Germicid kúpot kellett váltva adni.

2013. dec. 26. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál hétfőn, mert náthás. Kap Fenistil cseppet, Ambroxolt, Calciumot, Béres cseppet egyébként is. Ma lett lázas, nem akarom ezzel ügyeletre vinni. Persze ha nem nenne le, akkor igen. De van itthon Nurofen szirup is, akkor az mehet felváltva. Ezt nem tudtam. Köszönöm!
2013. dec. 26. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mo ekkor hivtuk az ugyeletet ott jozoltek h tok felesleges bevinni mert ok sem tudnak vele semmi mast csinalni mint amit en itthon. Amugy nekunk se dogzas volt hanem virus miatt lett ilyen lazas. Ja es a nurofen jo nagyon de ilyen magas laznal ne szuszpenziot add hanem a kupot erosebb es sokkal hamarabb hat. Ilyenkor a legjobb mindenbol a kup.

Jobbulast neki.

2013. dec. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!