KicsiiAníí kérdése:
Nyelvletapadás? (11hónapos)
Figyelt kérdés
A Kisfiamnak nem rég derült ki kb 2 hónapja hogy le van tapadva a nyleve, nem volt sírós ezért nem vettem észre, de a régi dokinknak sem tünt fel, most hogy doki csere volt így tudtam meg 11 hónapos. Felvágják neki? vagy lehet valamit tenni hogy ne legyen gond a beszédével, meg észre vettem még azt is hogy nehezebben nyeli le a szilárdat van amikor kiköpi ez is lehet attól hogy le van tapadva a nyelve?#nyelvtapadás?
2014. jan. 3. 01:15
1/3 anonim válasza:
Nem fáj az mikor felvágják. A hártyát elnyisszantják ami a nyelve alatt van.
Igen, lehet ezért nem eszi a darabosat!
Addig beszélni sem tud megtanúlni rendesen, míg fel nem vágják!
5 másodperc az egész!
2/3 anonim válasza:
a lányom 6 napos volt,mikor felcsípték neki. semmi az egész.
3/3 anonim válasza:
3hósan vágták fel a fiam nyelvét.semmiség volt az egész.aludt mikor odaértünk a dokihoz, ölbevettem, egy másodperc alatt elvágta a doki azt a vékony hártyát, arra picit észheztért, majd visszatettem a hordozóba és aludt is tovább.picit véres volt a nyála,de annyi volt az egész.egyáltalán nem viselte meg, szinte észre sem vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!