Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet ez a babám bőrén?...

Mi lehet ez a babám bőrén? /Képpel/

Figyelt kérdés

1 hete jöttek ki rajta kis pöttyök,kiütések.A hasán és a combján.Kissé kiemelkednek,száraz tapintásúak.

Valami étel allergia lenne?Vagy ekcéma?

Volt valakinek ilyen?Holnap orvoshoz viszem,de addig hátha valakinek van ötlete,vagy hogy csináljak e vele valamit?

Nem viszket neki,ő észre sem veszi.

10 hónapos a baba

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 27. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez bármi lehet. Ha van otthon mandula-, vagy olívaolaj, kend be vele. Nem hülyéskedek!

Esetleg kakaóvaj, ami nincs finomítva, stb.

2013. nov. 27. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen fürdetőt, testápolót, mosószert, öblítőt használsz? Lehet, hogy azokra érzékeny.
2013. nov. 27. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem váltottunk semmit.Születésétől kezdve ugyan az minden,eddig nem okozott gondot egyik sem.

Akkor majd holnap a doki megmondja. :(

2013. nov. 27. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:

1-2. vagyok.

Semmit sem jelent, hogy nem váltottál. Kialakulhat így is allergia. Tapasztalat.

Nekünk a natúr szappanok (konkrétan Mannaszappan) nagyon sokat segítettek. Arckrémet, kézkrémet, ajakápolót már én csinálom a lányomnak, öblítő helyett higított almaecetet használok. Egy kemikáliával kevesebb.

2013. nov. 27. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Off:miből és hogy készíted ezeket a krémeket???
2013. nov. 30. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Ha látta orvos írnál nekem? Sajnos a képen nem látom jól a pöttyöket, de nekünk is, ahogy leírod ugyan ez a baj.Amikor a gyermekorvos látta, azt mondta a pöttyök vírus miatt jöttek ki, majd elmúlnak, viszont nekünk voltak foltok is, ahol szárazabb volt a bőre, arra krémet adott.Azóta voltunk bőrgyógyásznál.Megköszönném, ha írnál, bár semmi közöm hozzá és ha nem írsz megértem.
2013. dec. 1. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Elvittem orvoshoz,szerinte ekcéma.

Szteroidos kenőcsöt kaptunk.5 napig kell használni,ha nem múlik,akkor vissza kell mennünk.

2 napja használom,eddig semmi változás.

Írok majd még,ha lesz változás.

2013. dec. 1. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, én a 6. vagyok.Mi is szteroidos kenőcsöt kaptunk, első pár napban nem használt,legalábbis én úgy vettem észre , aztán tegnap óta látom, hogy már annyira nem vörös és mintha múlna el, pl hajlatoknál már nincs is.Viszont nekünk nem csak 5 napig kell kenegetni, bár két fajta kenőcsöt kaptunk.Ma kenegetjük 6.-ik napja.
2013. dec. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!