Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hányós kisgyereket hogy...

Hányós kisgyereket hogy vigyek dokihoz? Gyalog ráadásil doki is messze van. És utólag nem adnak igazolást.

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 08:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is úgy csinálom mint az első vagy a négyes válaszoló.

Most volt itthon 2 lányom is betegen, az egyiket elvitte az apja orvoshoz, mert szerettük volna tudni, hogy mi baja, kaptunk előre igazolást.

A másiknak hasmenése volt fél napig, utána nem ment már egész héten suliba, de csak pénteken szaladtam be az orvoshoz az igazolásért. Akkor mondtam el, hogy már itthon van egész héten, és, hogy mi volt. Szó nélkül kaptam neki is igazolást.

Hozzáteszem, kitűnő orvosunk van, minden gyereket ismer név szerint, ismeri a kórtörténetet, de amit nem fontos, azt nem kell túllihegni.

2013. nov. 25. 00:21
 22/22 anonim ***** válasza:
1. és 4. válaszoló vagyok. Látod pedig rendesen le lettem tolva. De úgy látszik nem csak én nevelek "ennyi ésszel" gyereket. Megnyugtató :)))))) :)))))) :))))))
2013. nov. 25. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!