Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hányós kisgyereket hogy...

Hányós kisgyereket hogy vigyek dokihoz? Gyalog ráadásil doki is messze van. És utólag nem adnak igazolást.

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 08:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"És a hányós gyerekkel mit tud csinálni az orvos?"

Huh, ennyi esszel nevelsz gyereket????

Mondjuk ad neki egy hanyascsillapito injekciot, megvizsgalja a gyereket, hogy kideritse, mi okozza a hanyast, elmondja a szulonek, hogy mire figyeljen....

2013. nov. 21. 09:47
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Igen ennyi ésszel nevelek! 3 gyerekem van, számtalan hányós vírust kaptunk el az oviban és alsóban. Soha, ismétlem SOHA nem kapott injekciót. Nem egyszer kórházba kellett vinnem , nem állt el a hányása semmitől. Akkor sem kapott injekciót! Hányós gyereket nem vizsgálgatta az orvos! Elmondta amit el kell! De azt telefonba is eltudja mondani. Nincs hányásra gyógyszer, csak kúp.

Bár javaslom a coca colat, jól ki kell rázni a szénsavat és kanalanként adni. Ez megállítja az enyhe vírust!

Ennyi ésszel nevelek gyereket! Van némi tapasztalatom, még ha h@lyének nézel is.

2013. nov. 21. 09:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Aha.

Nos, az en gyerekemet mindig megvizsgalta az orvos. Ha haromnal tobbszor hanyt, injekciot is kapott. Korhazban is voltunk,ott is kapott injekciot, sot, melyvenas infuziot is, mivel kiszaradas kozelbe kerult. Orulok, hogy nekunk lelkiismeretes orvos jutott es hogy en vagyok olyan hulye, hogy orvoshoz viszem a gyerekemet, ha beteg. Igaz, nekem csak egy van, nem harom.

2013. nov. 21. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:

nagyon OFF! De nem értem, miért van szükség némely szülőnek a válaszba belekötnie, a szuperanyaságért elismerést, vállveregetést várnia. Hihetetlen. Szuper anya vagy szuper orvosokkal. Na? Mostmár jobb a napod ugye? :)

Én már nem viszem orvoshoz az első hányós napon a gyereket, sőt ki sem hívom, ha tudom, hogy kordában tudom tartani (kúp, kortyonként itatás, elektroli por stb.) Az első nap a doki nem tud mit vizsgálni, annyit mond a szokásos vírus. Volt, hogy az első nap kórházba vittem, mert tudtam ki fog száradni. Nem kapott szurit. Volt, hogy a második nap ugyanúgy hányt, mint az első nap, kihívtam a dokit (akkor lázas is volt), nem csinált semmit. 2 nap múlva derült ki a tüdőgyulladás. Volt, hogy kórházba vittem ott még 4 napi hányt sugárba, mégsem kapott inekciót, csak infúziót sóoldattal. Én már tudom mi a teendő a hányással, mégha nem is vagyok olyan szuperanya mint te, természetesen olyan szuper egészségügyi ellátással sem rendelkezünk ebben a városban.

De megtanultam, hogy az első hányós napon az én dolgom figyelni a gyereket, mert semmit nem tud még akkor megállapítani.És nem is viszem orvoshoz, csak ha nem múlik másnapra sem, vagy ha aznap nem kerül rossz állapotba. Mivel ismerem a gyereket, tudom mikor mi a teendőm.

Ja igen és mégegy sztori, még egy gyerekes voltam, bevittem az ügyletere mert hányt (akkor még vittem azonnal) hazaküldött, hogy csókolom, nem tudok mit csinálni a hányással , anyukának kell kezelni. Este a gyerekosztályon feküdtünk, mert én sem tudtam megállítani.

Szóval van aki ennyi ésszel nevel 3 gyereket, van aki annyival, mint te olyan szuperül, egyet.

Hihetetlen.

2013. nov. 21. 10:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Ismétlem! Nem ad utólag igazolàst!
2013. nov. 21. 11:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem jó, hogy felhívod, elmondod a problémádat, megmondod, hogy írjon mától igazolást, és majd később elmész érte, addig tegye neked félre. Más is így csinálja. Milyen igazolás kell?
2013. nov. 21. 11:38
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem fel se hívta
2013. nov. 21. 11:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen választ vársz? Kaptál néhány ötletet. Vagy felhívod és megbeszéled vele mi a helyzet, csak ne várja már el , hogy telihányja a várót,vagy fogod magatokat és elsétáltok ha a doki van annyira bunkó, hogy ezt elvárja egy igazolásért (de nem hiszem), vagy kihívod és akkor látta is meg is vizsgálta. Mást nem tudsz tenni.

Tényleg nem tudom mit vársz még. Egyébként igazolást mindig az utolsó otthon töltött napon adnak, sokszor hétfőn, mikor suliba megy, akkor bemegyek az igazolásért.

2013. nov. 21. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Milyen igazolás kell?
2013. nov. 21. 13:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Holnap viszem.
2013. nov. 21. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!