Baj ha csak kevés bárányhimlős pötty jelent meg kisfiamon és nem volt lázas?
Figyelt kérdés
4éves kisfiam 2. napja bárányhimlős még nem volt lázas sem, fenistil cseppet kap az éjszaka az amikor nyugtalanabbúl alszik a viszketés miatt de nem vakarja csak simogatja.A 15hós öcssétől nagyon félek hogy elkapja szinte rettegek, szegénykém hogy fogja mondani ha viszket neki ráadásul 4 foga jön egyszerre és náthás is ugyhogy ki van igy is szegényke!2013. nov. 14. 11:43
1/2 gabszem válasza:
nekem is ilyen volt mikor kicsi voltam, 3 pötty volt rajtam , bátyám meg tele volt, még a nyelvén is volt. Lehet hogy az immunrendszere erős és nem jön ki jobban rajta.
2/2 anonim válasza:
nem
a fiamon összesen volt 4 pötty
1 a hátán 3 egymás mellet a kukacánál
így járt oviba mert a doki szerint csípés volt :-)))
a lányomon összesen ha volt 8-10 azok is 3-4-es kupacban
ö is végig volt oviban :-)))
lázas egyik sem volt
mikor a többiek is azok lettek akkora elmúlt nekik --
ekkor derült ki h mégis csak barihimlő lehetett
azóta sem kapták el ...
szal védettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!